Napačno parkirani Citroeni

Začel/a garac, Marec 10, 2007, 07:27:59 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Winkl

In ker je "francoz" se ne rabi delat "francoza"

Ja z 000 bi mogle končat kazni za take, sam ka bo to en ko vozi 5ko, tud rajtam nima dnarja za kazen. Tk da je vse brezveze.
Èe ni kulture, je nobena kazen ne bo naredla.

Gox

Še ena današnja :-) "Tujci" izven parkinga :take_picture:

Gox

Uh ... ujel sem poseben dogodek ... :take_picture:  2x Crosser, 2x napačno parkiran in v kombinaciji "Black & White"  :take_picture:

bramar

No ja, res da je bilo to popoldne, ko odpadke ponavadi ne odvažajo, a ti tako parkiranje počasi pride v navado ...

bramar

Kljub dodatnemu napisu so parkirna mesta še vedno zasedena. Kot, da bi bili prekrškarji tudi nepismeni. Sem pa dodatno žalosten, kadar se znajde na tem mestu kakšen citronček ... :emot5:

dyfan

Saj... nekaterim ne pomaga prav nič. Požvižgajo se na cel svet in uživajo v svojem primitivizmu.
Lep pozdrav!

garac

Lokalni trgovec, ki prodaja avtomobile, je postavil nov avto in prospekte na invalidsko parkirno mesto. Meni se zdi to malo čudna prodajna akcija. Res pa je lokacija bila dobra, točno pred vhodom.

(Slovenska Bistrica)

vir:24ur(bralec)
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

SchPN

Hm, kaj nej rečem... nič ne morm, morm najprej pred svojim pragom pospraut :)
Citroen 2CV6, Citroen Xantia 2.0 Activa, Renault 4, WV T2b  rok.malovrh@gmail.com

Gox

Nepravilno parkiranje :argue1:

1,2 slika ... slab zgled za Citroene ... jao jao, ni opravičila ... na Taxi boku :take_picture:

3: Temu pa bi reku velika malomarnost voznikov, tako enega kot drugega ... s takim parkiranjem sta "pojedla" eno parkirano mesto, kjer jih že tako primankuje...na parkingu Hotela Delfin.

Zeko124

@ Gox, tale Xantia semizdi da je Grozny-jeva, če se motim se seveda iskreno opravičujem ;).

lp
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

grozny

jao Gox pa glih mene si mogu ujet? Pa če u Kp ni nikjer placa za parkira uffa

drugič ne bom več. oblubim. priden biu

pa konec koncou sej sm taxist na črno seveda, furat brata pa mati pa kolege....

sam kaj ki noben nič ne plača-bo treba montirat taxi meter
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

grozny

Citat od: bramar;55757No ja, res da je bilo to popoldne, ko odpadke ponavadi ne odvažajo, a ti tako parkiranje počasi pride v navado ...

a to si kr sebe slikau??
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

grozny

no tudi jaz sm biu na delu

1. zgleda da VW koncern ne zna parkirat
2. invalidi na kub (pa mentalni-ni blo nobene značke; preverjeno)
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

grozny

niso glih citroti so pa specialno parkirani
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

Gox

PS ... naslov teme poglej ;-)   Tako malomarno parkiranih je celo morje in bi hitro napolnili forum z njimi, tako da se omejimo res raje na Citroene ... oz. če je kak druge znamke res fenomenalno parkiran, bi še šlo ... (oz. pol gre lahko že med "zanimive foto")

Lp
Goran