Rahla obnova princese Dyane

Začel/a Mike666, November 17, 2008, 10:54:56 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

@mike, od tebe bi pričakoval, da bi buggy naredil sam s kako 2cv mašinco. Kje si kupil tole trgoavto? Pa nadstrešek moram pohvalit, super, za 4 kom, mogoče še kakega več
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gigo

Citat od: Mike666;610755.7, V8 Biturbo. 560HP Corvette.

Samo?! Sm pričakoval vsaj minimalno spodobnega. ;)
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Mike666

Heheheh. Gigo se vidi da me po enem tednu bedarij na CZ dobro poznaš.
Ne to si je foter kupo neki čungalunga. Pa niti ni tak slab. 250ccm od yamahe cross mašina.
Končne ma nekje 85km/h. Drugače pa po gooricah in brezpotjih leti ko satan.

No jaz mam plan skozi zimo delat podobnega buggya na osnovi AX-a. ampak še je to zaenkrat samo v planu.

Zeko124

@ Mike, tele tvoje pr0 projekte mi preprosto moraš enkrat pokazat =))))
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Xandrej

Citat od: psihopat100posto;61078še zdaj me je strah od takrat, ko si me čez gorice pelal z njim!:funny34d::BigThumbs:
lp

Pa ti si se z majkom peljal s tem? Pa ti se nič nimaš rad? Pa so te pol previli? Pa jaz se z majkom niti s piciklom ne peljem... :take_picture::emot112:

psihopat100posto

da ne govorim o tem kak sva z njegovim Xm-omčkom prehitevala šlepera v dvojni :take_picture:ovinek!:BigThumbs:hehe
lp

Mike666

Tak danes ko je prav prijetno vreme blo, sem princezo prebudil iz zimskega spanca,ter ji privoščil temeljito osvežitev. PŠrav prijalo ji je. Jutri pa grem na razgibavanje z njo da jo malo pripravim na sezono.

Evo nekaj fotk:

zlikovski

Jutri se lahko ustaviš pri meni, če greš na potep, sem danes začel šraufat CX-a, pa malo vržeš oko :)

Mike666

Tak prišel iz fure. Lepo se je blo spet malo zapeljati. Samo ta veter me je malo nagibal po cesti. že čakam sončnega vremena pa kje kako pametno srečanje da se grema z lady dy malo potepat. No letos bom spet počasi malo delal na njej,predvsem notranjost.

zlikovski

Mike, potem greva v duo, ko porihtam CX-a, pa še psihopat prispeva svoje kolo, pa bo.
Pa bomo potem trije kralji na cesti :)

Mike666

ni blema. Vožnja je itak turistična, pol pa lahko pičimo po kakih turističnih krajih na dobro kaplico.

zlikovski

Komaj čakam da zakašlja ajkula.

Mike666

Evo spet se nekaj premika. Malo bomo naredili dodatke in popravili kiks ličarja.
 kaj bo povem drugi teden ko bo končano.

Gox

Citat od: Mike666;89299Malo bomo naredili dodatke

Sam da ne bodo kake dnevne LED luči gor :)

Mike666