Slovenski avto leta 2009

Začel/a hadei, November 16, 2008, 07:41:09 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

michoBX

Škoda zgubljanja besed, res...
Hja, dougcajt mi je ja...

aygo

Golf nebi bil avto leta,če ga nikoli nebi začeli izdelovati.
[SIGPIC][/SIGPIC]

rs23

Ma bodo že prodajne številke na koncu letošnjega leta povedale kateri je avto leta.

grozny

prodali se itak bojo-če ne drugi pa zidarji tko kot use prejšnje modele

razlika med golf I ali VI???
Sophia Loren leta 1970 in danes.
fanglo šminke pa je
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

Gox

Sem bi ta teden na največjem parkingu v Kopru (za tržnico) in pri hoji do avta zasledil že naključne tri nove Golfe VI.

Zgleda da že gredo dobro v promet. (Medtem ko nove C4-ke (prenovljene) odkar je zunaj nisem še srečal)

Lp
Goran

bramar

Sicer na majhno napisano, pa vendar ... (Dnevnik)

garac

no nekaj glasov za berlinga sem tudi sam prispeval, še da ni bilo nemških strojev v konkurenci
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

hadei

[SIGPIC][/SIGPIC]

hadei

Žurnalov ženski, družinski in premium avto leta 2009
Naša dva predstavnika (za katere bomo seveda tudi glasovali), sta uvrščena med družinske avte. To sta:

- C3 Picasso
- C5 Tourer
[SIGPIC][/SIGPIC]

grozny

pa kaj vidijo u tem usranem golfu??

sam plačaš ga en kup dnarja ko pri konkurenci dobiš za isti dnar več
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

jerson1978

Citat od: bramar;45058Letos nisem glasoval. Je brez zveze. Èe bi bili vsi avti popolnoma enaki, le različne znamke bi imeli, bi seveda zmagal "najboljši", WV, AUDI, BMW, OPEL, itd, skratka nemški ... :breaking_pc:

ja konec koncev sem tud jaz imu BMW kok dnarja je ta kup šrota potrošo sam za popravilo  ga nebi imu nikoli več  dobenga švabskega avta al franse al japan (toyota ,lexus) drugo kaj se vozi po cesti nema varijante da pride doma pod streho

jerson1978

pa še nekaj PSA nerabi svojih vozil uveljavljat na trgu z nekimi cenenimi testi,od novinarjev ker itak svojo paleto vozil prodajajo dovolj dobro kar pa se tiče oblik novih vozil pa je peugeot začel pometati z konkurenco že z modelom 406 pol pa še samo stopnjeval  isto je počel citroen :BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs: