Toča in avto

Začel/a hadei, Avgust 31, 2008, 10:29:03 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ali se tudi sami v primeru toèe ustavite?

a seveda, pod nadvozi, v tunelih...
0 (0%)
e èe to lahko storim varno
8 (40%)
ikoli, saj je samo avto
10 (50%)
e, èe sem z oldijem
1 (5%)
rugo
1 (5%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 20

frodo1

Èe nekdo ustavi pod nekim nadvozom, se še mi ne zdi tako hudo, v tunelu pa že moraš bit norec.:argue1:
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

visar

______/\\______
______/\\______

xpuser

Èe me kaj takega doleti v tunelu, grem z ključem za feltne šraufat pa vsak avto pred mano vsekam po šipi.

Xandrej

ja pol pa si se zbudil!

(ne odobravam stanja v tunelu)...

isarajli

Citat od: Xandrej;158393ja pol pa si se zbudil!

tu se pa jaz podpišem !
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

ModelJT

Citat od: xpuser;158375Èe me kaj takega doleti v tunelu, grem z ključem za feltne šraufat pa vsak avto pred mano vsekam po šipi.

Èe bi že, bi samo tistim v prvi vrsti..... Itak bi pa ti nasrkal pa še ob denar bi bil.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Ja pa prvi bi bil ko bi imel ob toči zunaj zlamane zobe!

:emot112:

Tiki

Vsak si ki zaradi toče ustavi sredi tunela si zasluži najmanj razbito šajbo na avtu, če že ne zobe... Èe ga toča stolče, pa naj ga stolče... Shit happens...
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

ModelJT

Kupijo naj tiste plahte za avto pokrit pa izrežejo ven glih tok da z enim učem vn vid pa je to to hehe. Èeprav, če ima predor tist SOS odstavni pas in se tam ustaviš pomoje tut ni prevelik greh.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

V predoru se ne ustavlja ... !!! Z izjemo okvar ...

Tudi v SOS niši ne, če ni nujno.

Xandrej

Ja res je težko zaustavit v predoru na SOS pa dvigalko ven pa gumo dol če pa kdo teži pa jo prerežeš še vedno bolj poceni ena guma kot pa razbit avto... Pa odsevni jopič gor pa srečnonovo leto. Lahko pa pride kdo s kakim ključem probat meni kaj razbit!!!!

Tiki

Ma vi samo stojte v predorih... Samo glejte da se bom jaz pa kak rešilec, gasilec, itd... lahko nemoteno mimo peljali... :argue1:
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

Gox

Citat od: Xandrej;158461Ja res je težko zaustavit v predoru na SOS pa dvigalko ven pa gumo dol če pa kdo teži pa jo prerežeš še vedno bolj poceni ena guma kot pa razbit avto... Pa odsevni jopič gor pa srečnonovo leto. Lahko pa pride kdo s kakim ključem probat meni kaj razbit!!!!

To pa ne razumem .. plačaš en kup denarja za kasko ... pol pa se sekirat če bo kaj na avtu? In se ustavljat v predoru in glumit okvaro? :)

ne vem no ... razen če ni kaska, pol razumem ...

Jogador

Citat od: Gox;158499To pa ne razumem .. plačaš en kup denarja za kasko ... pol pa se sekirat če bo kaj na avtu? In se ustavljat v predoru in glumit okvaro? :)

ne vem no ... razen če ni kaska, pol razumem ...

Tole^^

Jaz se ne ustavljam v predoru, mam raje celo glavo kot cel pleh, zaradi malo toče se ne splača na AC delat nevarnosti naleta... Moje mnenje, ne me tepst:Hammer3:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

isarajli

Dobro fantje, v čem je to tak velik problem? V tem ,da ostali ostanejo pod točo ali v tem ,da se pač ne morejo (morete) nemoteno peljat dalje?
Nisem še slišal ,da bi zaradi tega prišlo do naleta, saj darsovci vklopijo vso mogočo signalizacijo, ki opozarja na zaprtje predora itd.
Realno so krivci za zastoj itak samo prvi oziroma prva dva voznika in zato bi nekateri razbijali šipe vsem ostalim in ne vem kaj vse še.Mah, se mi ne da več.
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858