3 Srečanje Citroenar KOLPA 27-28.06.2008

Začel/a luna, Maj 20, 2008, 05:42:12 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

Jaz pa ravno studiram, kaj bi naredil. Najverjetneje pridem 28., ker 29. imam krst dvojckov, kjer moram biti obvezno prisoten. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

CitroDS

No fantje super me veseli da je vsaj malo odziva!
Za soboto bi se kdaj zmenili? Jaz bi predlagal da od 10 do pol 11, ker to je ravno taka ura da tudi tisti iz najbolj oddaljenih krajev štartajo ob 8 kar ni zgodna ura.

Prijavljeni smo pa zaenkrat teli:
citroDS
Garač
Gigo
Dr. MadMan
Psihopat
Gox (nedelja)
Micho (nedelja)
Gregor (sobota)
Dvorjan (sobota)

lp
:Red-Wink://WWW.CITROENAR.EU :Red-Wink:

gregor

Citat od: CitroDS;37181Gregor (sobota)
lp

Površno bereš. V soboto me sigurno ne bo.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

psihopat100posto

jaz pridem za en dan 100posto! :) za dva pa bolj 50%, ker so pri nas zdaj dopusti na firmi in se dela dela dela!
lp

garac

kaj pa luna? Nekam je poniknila? a je lunin mrk
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Dr. MadMan

@CitroDS a si preveril temperaturo kolpe? Po teh padavinah zna bit mrzla.
Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si

CitroDS

Nisem preverjal nič, bom šel magari preverit malo da vidim. Saj če bo pa mrzla, bo pa pač samo za najbolj pogumne :BigThumbs:

lp

Interceptor

Mene verjetno ne bo ker naj bi šel v soboto zvečer.Pa sej bote zmogl brez mene,vsaj pivo vam bo ostao....

mirchi

No karž da se vam bom v nedeljo pridružil tudi jaz.

Interceptor si uredil prevoz?
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Gox

@CitroDS

Kje pa je ta avtokamp? Nekje sem zasledil da je to blizu Metlike.

Za INFO ostalim ...

Ljubljana - Metlika je cca 95km. (po zemljevidu eTis, najhitrejša pot)

Lp
Goran

CitroDS

To je ubistvu manjši kamp 2km iz Metlike v smeri proti Èrnomlju.
Ja Gox kot si omenil je tu nekje cirka 100km iz Ljubljane.
Se pa najbolše splača iti na avtocesto za Novo mesto, nato pa drugi izhod za Novo mesto ven - je tabla za Metliko, nato pa se sledi samo tablam Metlika. Iz Novega mesta pa do Metlike je še cirka 30km čez prelaz oziroma čez Gorjance in nato ste že v prelepi deželi Beli krajini. Na semaforju v Metliki zavijete desno proti Èrnomlju (naravnost v semaforju greste pa za mejni prehod) in še cirka 2km se vozite in ste že v vasi Primostek. Za mostom zavijete desno, je tudi tabla za kamp Primostek.

Èe pa vam je škoda 1.70eur in bi radi videli še malo dolenjske in se vozili ob reki Krki, pa zavijete na avtocesti za Novo mesto že prej dol, in sicer gledate table Ivančna gorica. Na križišču zavijete levo proti Muljavi, nato se samo vozite in vozite in kmalu ste že v Žužembergu (tam se ustavite in si oglejte tisti grad), vozite vozite in kmalu boste v Semiču, nato bo sledil Èrnomelj, ko ste v Èrnomlju gledate smer Metlika, in čez cirka 12km bo vas Primostek.

P.s: 28 in 29 imajo v tem kampu vrjetno tudi piknik oldtimer klub Mak iz Vodic (motorji stari bojo). Sem rekel fotru da naj vpraša če lahko prestavijo, pa je rekel da ne morejo - to mi pove šele danes. Upam, da vas ne moti to, so vredu fantje!

lp

lp

luna

No tako vsaj vem, kje bo srečanje...lep pozdrav hidravličarji..

Interceptor

Citat od: mirchi;37329No karž da se vam bom v nedeljo pridružil tudi jaz.

Interceptor si uredil prevoz?

Ja bom šel kar na vlak do Vinkovcev pol me pa tm poberejo z avtom tko da ne bo problemov sa carinom.

gigo

Citat od: Interceptor;37390Ja bom šel kar na vlak do Vinkovcev pol me pa tm poberejo z avtom tko da ne bo problemov sa carinom.

Kaj boš pa švercal za vraga? TV,HiFi,..? he he
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

dvorjan

@interceptor:
Jah, nc, povabi nas na dopust, pecenje, ipd. Pa pride ena eksadrilja karavanov. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!