Barva grand picassoja

Začel/a klemen65, April 11, 2008, 06:09:20 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

bramar

Bravo @klemen65, sem ti malo "fou?" ... :emot68:

klemen65

No končno smo se odločili za barvo ki bo srebrna, ker zelo paše excluzivu( sem si ga danes ogledal v kopru). V ponedeljek ga grem vplačat, 2.0hdi exclusiv+ tipala+xenon+18col lite feltne.

Gox

A feltne si 18-ke naročil?

Serijsko ima 17-ke? Koliko je doplačila samo za feltne?

Lp
Goran

klemen65

Za 18col je trba doplačat 310€.

dusan1968

Najlepši je bel z zatemnjenimi šipami.

klemen65

Citat od: dusan1968;35966Najlepši je bel z zatemnjenimi šipami.

Ja res je lep sam jest sm ga prvič vidu šele po tem ko je bil moj že naročen, drugače bi bil verjetno bel namesto srebrn.

apzfpk

moj je pa rjav - se tud nobena svinjarija ne vidi!

klemen65

No včeraj zvečer je moj grand picasso končno po dveh mesecih prišel v AH Kranj, dobim ga pa v ponedeljek 30.6 zato ker grem jutri na morje.

klemen65

Bramar a tvoj grand picasso ima ogrevane prednje sedeže, ker moj jih ima pa čeprav jih nisem naroču?

bramar

@klemen65,
ja, jih ima, so pa gumbi za naravnavanje na malce nerodnem mestu. Ogrevani sedeži so del opreme exclusive.

klemen65

Aja nisem vedel da so del opreme, ker ni napisano na tistem listu z opremo, pa tudi prodajalec ni vedel da so v opremi.

garac

@ bramar se strinjam, tisti gumb sprva nisem vedel kdaj je vklopljen, kjdaj izkloplen, kam mora biti kolešček obrnjen, ker v sedečem položaju težko vidiš

@klmemen, a ti ga je prodal Alen, ali ti ga je samo razkazal? Lep avto si si izbral in senzorji tudi spredaj, super.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

klemen65

Citat od: garac;37492@ bramar se strinjam, tisti gumb sprva nisem vedel kdaj je vklopljen, kjdaj izkloplen, kam mora biti kolešček obrnjen, ker v sedečem položaju težko vidiš

@klmemen, a ti ga je prodal Alen, ali ti ga je samo razkazal? Lep avto si si izbral in senzorji tudi spredaj, super.

Sicer se ne spomnim kako je ime šefu AH Kranj, mi je pa on razkazal avto in tudi prodal.

klemen65

No po dveh tednih odkar imam GP mi je končno uspelo naredit nekaj slik.

garac

@klemen, u imaš povsem novo različico tablic. Ampak, se takoj opazi, da je na stoju boljša oprema, avto mnogo bolje izgleda.

Prejle sem videl viola GRP kombinirano vozilo, pa lepe feltne je imel, samo tisti "deklci" zadaj so obupni. Obvezno temna stekla in folija zadaj, ali pa kupit avto tak kot je pa Zdrrravo
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/