BOWLING Challenge 17.3.2007 Celje

Začel/a Gox, Februar 19, 2007, 08:29:43 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

hadei

Haha...lep pozdrav TENZOR v Naši družbi. Se mi je zdelo, da nekaj smrdi pri celotni zadevi. Samo ne vem kaj 18 ne?esa ste obljubli sodnici?! Hmmm:emot86:
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Sodnic je malo ?e navajena, da jo kdo pozdravi pa to z dotikanjem po zizikah pa smo ji oblubli 18 cm stunanega... :emot144: :emot144:  

He he malo heca pa mora bit.

boga

Vidim, da ste se imeli fino, sem vam kar malo nevo??ljiv. Naslednji? pa pridem.
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

hadei

priložnost zamujena, ne vrne se nobena.
Si pa absolutno dobrodošel naslednji
[SIGPIC][/SIGPIC]

_janez_

Garač pa kaj si to delal da si zadnji ko pasje jajce? E vidiš ki ga nisi metal na koleno.

Gox

Ja Garač je imel slab dan...ker smo se ?parali da bomo tako veliko pico pojedli, ga je ob?utno obšla slabost, tako da smo potem počasi počasi izgubili tekmo.

Bo pa drugi? boljše.

:emot176:

hadei

Sicer nima veze direktno z BOWLINGOM ampak se je zgodilo pri odhodu domov. Mislim, da je to videl tudi GREGOR saj se je celo umaknil, da ga ne bi drugi voznik zadel.
V bistvu sem naenkrat videl kup dima in TOYOTO kako jo premetava levo-desno in gor-dol. Videlo se je, da je zapeljal z obema levima kolesoma na plo?nik otoka med pasovi. Po nekaj deset metrih se je zaustavil saj je imel izpraznjene obe levi gumi. Grdo. Sicer pa je imel srečo, da se ?e ni zaletel v prometni znak, ki je bil na tem otoku.
Zanima me nekaj.

GREGOR, ?e si videl. Ali je vozil naravnost in zapeljal na otok ali se je pripeljal z Naše leve strani in zavijal levo proti avtocesti za MB oz. LJ?!
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Toyota avensis a ne? Mi smo peljali 100m za vami, pa smo jo videli ustavljeno. Sem pa opazil da ima zadnjo levo gumo na tleh... Nismo pa vedli da je imel take frke po cesti.

Smo mislili da mu je pa? guma počila.

hadei

Ma ja, tisti otok je "zaka?il"  z celo levo stranjo pa me zanima ali je vozil naravnost in zapeljal na otok ali pa se je pripeljal z Naše leve strani in zavijal levo ter pri tem zapeljal na otok.
Predvsem zato me zanima, ker ?e je vozil naravnost bi lahko bilo, da je nakaj pošel med vožnjo (mobitel, avtoradio, cigaret...fafa*je!?). Ali pa se je pri zavijanju u?tel in prehitro zavil.
Je bilo grdo za videt.
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

jaz sam vem da je počilo in se zabliskalo nekaj, po moje je šel v?tric z mano in avdijem al kaj je ?e bil passat, nekaj od tega, ker vem da mi je noga mal ušla na gas, pol je nekaj pošl in se zabliskal, sem mislil, da je avdi hin, pa je ?lo očitno za toyoto

Ne vem ?e ni bil na pasu za levo pa je šel naravnost? Ali pa je res prišel z leve čez rdečo?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gregor

toyota je vozila naravnost in od jeze kar poskočila, ker je bil star Garažev BX na desnem pasu hitrej?i od nje.  :-)

Dva avta, toyota in ?e en spredaj, sta vozila po levem pasu, garač pa nekje vzporedno z njima ali morda malo spredaj na desnem pasu.
Vsi so pospe?ili, jaz sem pa mal zadaj ostal.
Se mi zdi, da je s tojoto ?e pred kri?iščem nekaj ?aral levo-desno po pasu, zato se nisem trudil garaža dohitet.
Kri?išče je pa prevozil preveč levo in bum na robnik... avto je dobesedno poskočil.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

garac

no potem je bilo tako kot sem predvideval, dve gumi in močno ranjen ego, stari bx ju je podelal
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gregor

Aja, to je bilo pri kri?i??u za Merkur, tam ni levo odcepa, samo desno.

Garač, a audi/passat je bil na tvojem pasu?
Evasion 2.1TD 1999
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61

hadei

Citat od: garac;2702no potem je bilo tako kot sem predvideval, dve gumi in močno ranjen ego, stari bx ju je podelal

:emot15: .......to pa to.

Ja samo eden z belim avto je trznil na desno. Se mi je zdelo, da je bil GREGOR.
očitno se je preveč zgodilo naenkrat in sem videl stvari, ki se spljoh niso zgodile.:emot68:
[SIGPIC][/SIGPIC]

gregor

Ja, sem mal pribremzal in se spravil čist na desno stran svojega pasa.

no, pa ?e k bowlanju mal:
http://www.nothingtoxic.com/media/1174041970/Worst_Bowling_Shot_in_the_History_of_Bowling
Evasion 2.1TD 1999
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61