Citroen in pomlad

Začel/a Gox, April 05, 2008, 03:39:01 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ModelJT

Ena zelo pozna pomladanska.

Vir:Siol
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Ooo, jaz mislim da lahko spet začnemo s to temo :)

Na obali je že tako :take_picture:

Xandrej

To mi je moj svak poslal direktno iz Melburna ker dela v Avstraliji pa je bil danes na Formuli pa so imeli še tam razstavo vozil pa je to slikal:

Levo še xantia... Kak je s citroeni v Australiji? Najbolj me preseneča Xantia!!!

No zdaj sem po drugi sliki videl da tukaj na desni stoji tudi TA levo zraven xantie C5 karavan zraven C5 pa še C6... Nemoreš vrjet...

janez

bramar

Ne morem se sicer pohvaliti z bujno pomladjo, ker je suha zemlja. A vseeno je tam zadaj za citrojem vse polno trobentic ...

gule

To drevo zraven, pa deluje prav grozljivo...kot iz kakšne shrljivke....

bramar

Jah, imaš malo prav, je stara jablana, pravkar obrezana ... :emot99:

Gox

Dva bela v cvetju :take_picture::take_picture:

andraž

Èeprav je že konkretna pomlad, imajo tukaj še vedno ogromne količine snega... Malbun, Liechenstein

Gox

V mehariju so zacveteli tulipani :take_picture:

zlikovski

Zeko124

Citat od: Gox;129302V mehariju so zacveteli tulipani :take_picture:

Pa ta avto še ma motor noter? je še premičnina? =)
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

dyfan

Citat od: Gox;129302V mehariju so zacveteli tulipani :take_picture:
A ima lastnik na "podstrešju" vse OK - ali sem jaz že tako citroenovsko deformiran, da se mi poraja tako vprašanje? :Hammer3:
Lep pozdrav!

2sv

ja ta pa že dolgo počiva ob cesti koper ankaran

gigo

No, pa niste verjeli da ma rožce pred mesecem zasajene ... ha ha ha. Kolkr sem se pogovarjal in dobil info dela ta človek to nalašč. Blo je že 1000 ljudi pri njemu ampak ni pogoja, da ga proda. Tisti smrad in detriti iz luke so mu permanentno poškodovali še tistih par dobrih celic v možganih.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens