Novi C5 prvi vtisi

Začel/a garac, Marec 29, 2008, 09:07:36 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

zupi13

Ima kdo kako lepo sliko od novga C5 Breaka? Ups, Tourerja?

Xandrej

Pa? postaja vedno bolj poslovencenj... Meni osebno Peugeot 407 niti malo ni všeč... Na sliki je bil svetoven v živo katastrofa... Peugeot mi zadnji čas nima lepega dizajna. Upam, da nebojo novo 608 zajebali da bo avto kot mora bit.

garac

@xandrej, ?e smo ?e pri oblikah, je recimo trenutna paleta citroenovih vozil kar lepa, Peugeotov pa ?e nekaj časa ve? ne ločim med seboj, legendarna oblika je bila 205 sploh recimo variante gti, cabrio... zdaj pa so vse neke izpeljanke iz 206ke.

Nem?ki dizajn mi pa? ni pri srcu, ?e najbolj mi od nemcev nekako ugaja BMW, ?e bi kupoval novo C5 potem bi sigurno bil tourer.

C6 mi je recimo ko jo vidim v salonu brezvezna, ko pa jo vidm na cesti pa vaaauuu, kako impresiven voz. Upam, da bo tudi z novo C5 tako, jo moram videt v prometu. Citroen, ki ni vsaj malo poseben, potem je pa? en navaden avto za prevoz s točke A do točke B, kot je to bil recimo ZX, Xsara...

?e mi vožnja s citroeni ne bi bila v užitek, potem bi verjetno imel v lasti kak kvalitetnej?i voz.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

Citat od: zupi13;32735Ima kdo kako lepo sliko od novga C5 Breaka? Ups, Tourerja?

Ena lepa :BigThumbs: (?e rabiš brez watermarka, pošlji mi mejl na ZS)

drmare

Citat od: garac;32871C6 mi je recimo ko jo vidim v salonu brezvezna, ko pa jo vidm na cesti pa vaaauuu, kako impresiven voz. Upam, da bo tudi z novo C5 tako, jo moram videt v prometu. Citroen, ki ni vsaj malo poseben, potem je pa? en navaden avto za prevoz s točke A do točke B, kot je to bil recimo ZX, Xsara...

?e mi vožnja s citroeni ne bi bila v užitek, potem bi verjetno imel v lasti kak kvalitetnej?i voz.

HM C6 redkokdaj vidiš v prometu, je takorekoč eksotika....ki je samosvoja in se ne prodaja oh in sploh! C5 pa boš videval v prometu na veliko, samo glede na tvoja merila se bojim, da bo to avto za vožnjo od točke A do B! Germanske du?e bodo (mo) pa u?ivale - Nm?ki paket (brez hidravlike) s Fancosko du?o! Sicer narobe svet vendar recept bo deloval, boš videl!

S tem ne mislim nič slabega samo ta avto je preveč vsakdanji in ne paše v kontekst zaljubljencev v to znamko. boš videl prodajo - bomo videli in se ?udili! očitno je Citroen ugotovil, da se od eksotov ne živi tako dobro, kot nekoč!

Tak?no je moje skromno in nepoznavalsko mnenje....

LP Mare

Gox

Ja C6-k je na koprskem kar precej, tako da jo večkrat srežam na cesti.

Opaziti je tudi kakšnega Italijana, ki se s C6-o pelje proti meji s HR.

Glede C5-ke, pa bomo vidli kako bo stekla prodaja.

Jaz mislim da se bo kar dobro prodajala.

Lp
Goran

garac

@drmare, se povsem strinjam s teboj.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dvorjan

Se dobro, da je novi C5 taksen kot je, sicer verjetno ne bi ostal na Citroenu. Tako pa je povsem v igri, ko bom cez par let menjal avto - takrat bodo tri leta stari imeli ravno prave cene ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Gox

Tako pa se elegantno odpre in zapre prtljažnik, samo z dotikom enega prsta :emot112:

alkor

Pozdravljeni,

Kako se kaj obnese 2.0 motor v C5. In kakšne izku?nje imate na sploh s tem motorjem. Meni se zdi kar malo preslaboten za prihajajoči C5. pa 5 stopenjski menjalnik pa 12 l porabe!!!

hvala za mnenja.

ps. dizla ne bi imel, 3.0 je prevec

lp,
a

NaceM

Citat od: alkor;33565Pozdravljeni,

Kako se kaj obnese 2.0 motor v C5. In kakšne izku?nje imate na sploh s tem motorjem. Meni se zdi kar malo preslaboten za prihajajoči C5. pa 5 stopenjski menjalnik pa 12 l porabe!!!

hvala za mnenja.

ps. dizla ne bi imel, 3.0 je prevec

lp,
a

Isto vprašanje na dveh forumih. :D Me zanima, če bodo kaj različni odgovori.

alkor

zato se pa vprasal na obeh....

lp.

a

dvorjan

Mah, 2.0 v C5 II ima 103 kilovate in zato ze ni prevec zanimiv za zavarovanje.

103 kW ima tudi C5 I HPI motor, ki je zelo obcutljiv na gorivo, zato jih pri nas ni veliko. Edinole klasicni 2.0 iz mkI ima 100 kW in ta ne slovi kot poseben sparovec, ampak kaksna kriminalka pa tudi ni ... Sicer pa ga lahko vedno predelas na plin ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Xandrej

Vglavnem sem vam hotel pokazat uraden slovenski cenik za noveha C5 pa je navadno vzmetenje samo za:

bencinca 1.8 in 2.0 16V ter za 1.6 HDi ter 2.0 HDI v osnovnih opremah ki se imenuje Attraction ter malo boljša Dynamique... Druge opreme kot so Confort ter exlusive imajo serijsko hiravliko noter...  Ka pa pri 1.6 HDi ter 1.8 bencincu hidravlika sploh ni možna!

Pri 2.0HDI pa 2.0 16V pa je opcija glede na opremo...

Ap še nekaj doplačilo za 18 colske felne je le 300€! he he...

deyo

Na kupček dat 29.000€ in imaš 2.0 hadei ekskluzivko :BigThumbs:.