Citroen ART

Začel/a garac, April 29, 2007, 10:57:18 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

bramar

Je pa zanimivo, da je sestavljalec C4 našel prostor kar v salonu Avtocentra Košak. Tu sem ga tudi prvič fotkal. Zdi se mi, da od takrat pa do danes ni zelo veliko napredka. Si pa mislim, da je tako delo strašno počasno. Se pa da primerjati s prvimi slikami. Škoda, da nisem o izdelovalcu kaj več povprašal ...

Gox

Moja umetnost :take_picture:

Gox

Hmm, je to umetnost? Vandalizem? Ali kaj tretjega? :-)  :take_picture:

V citro salonu sem zagledal takole "zdelano" C4-ko Picasso ... Zgleda da imajo otroci počitnice in kreativne delavnice.

PS: Ne kazat otrokom doma, da ne boste bili presenečeni nad kakšno umetnino na vašem avtu ;-)

Gox

Tik preden mi je na dopustu odpovedal digitalc, je začel delati neke umetniške fotografije :take_picture:

Mislim da je na sliki član foruma :-)

Lp
Goran

michoBX

Citat od: Gox;57184Tik preden mi je na dopustu odpovedal digitalc, je začel delati neke umetniške fotografije :take_picture:
 Lp
Goran

Si malo preveč sončne zahode slikal :)
Hja, dougcajt mi je ja...

Gox

He he tudi možno :-) Glavno imam zdej manjši nov digitalec :-) (Komaj sem čakal da se starega rešim, he he)

(Sedaj slikam s Canon A480)

Lovro

Tistale slika pa je prav huda - kot kaka grafika.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Gox

Sicer ni neka huda umetnost se malo v Paintshopu poigrat s sliko ... samo slike pa so avtorske :-)

:take_picture:

bramar

V salonu Košaku v Celju, kakega starodobnika nisem videl. Je pa izgleda C4 iz vžigalic tu našel svoj dom. Hja, počasi napreduje, a ne dvomim, da bo dokončan. Bi bilo škoda ne dokončati, saj je bilo že doslej v delo vloženih veliko uric ... :emot89:

Gox

Benedict Radcliffe, 31 letnik z zvijanjem železnih profilov naredi resnične in fantazijske 3D avte ...

Od DS-ke do Lambo-ta ...

Prvo skulpturo je končal leta 2005, po njegovem PERPSWAGEN ... oz. zelena reprodukcija citroenove DS-ke, uglednega "morskega psa" Double Chevrona.

Vendar personalizirana s prosto interpretacijo prednjega dela, na katerem se pojavi Volkswagnov znak. In za povrhu še Subarujeva značilna reža za zajem zraka.

Perpswagen je očarala mimoidoče pred vitrinami Playlounge trgovine z zanimivimi igračami v Beak Streetu v Londonu. Kjer je bila od 10.12.2005 do 10.01.2006.

S tem so se začeli ljudje, galerije in časopisi zanimati za talent mladega Škotskega umetnika.

Naredil je še Lamorghinija Countacha, BMW (letnik 90), Subaru Imprezo (l.90) in tudi nekaj koles.

garac

tekmovanje v izdelavi 2cv
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

garac

C3 picasso, kot umetniško delo francoza Wolfganga Joopa. Avto so prodali na internetni dražbi decembra 09, izkupiček pa je namenjen za pomoč otrokom v afriki.

Pokrov motorja  C3 Picasso krasi domiselno sestavljen koncept. V centru golob miru s srcem v kljunu in oljčne veje v svoje kremplje, kot znak vrača življenje. Ponazarja suhe podnebne razmere na Bližnjem vzhodu, oljka in olje iztisnjeno iz nje pomembno osnovno živilo zdravo dar.
Prve golobice miru je ustvaril nihče drug kot Pablo Picasso.
[SIGPIC][/SIGPIC]  

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  

bramar

Sem malo brskal po učbenikih za slikanje z akrlnim barvami in našel primer, kjer je umetnik v mestno okolje umestil lepega spačka ...

Gox