Prevleka volana

Začel/a garac, Marec 15, 2008, 07:35:46 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ali ste kdaj imeli prevleko na volanu?

em
16 (21.9%)
mam
13 (17.8%)
ikoli
34 (46.6%)
, kako grdo
9 (12.3%)
rugo
1 (1.4%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 58

vinotoc

Citat od: ModelJT;116081Pa prstan ga tudi lepo drgne.

Pa ne samo volana, Janko, ne samo volana!

Kdo preoblači volane v LJ. Tako da zjutraj pripelješ, zvečer odpelješ?
LP vintoc.
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

gigo

http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

garac

Vinotoč, pa saj imaš Zdravkota skoraj v Rovtah no...
Je pa res, da je prstan za večino poškodb in vsega ostalega kriv
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

yamaha20252025

Odličen in zelo zelo natančen tapetnik v Lj je ALEŠ ŠETINA, Ješa 76, Lj. (Èrnuče) TEL.: 041/632-960. Meni je pri enem vozilu preoblekel volan in sedeže. Želel sem, da izgleda, tako, kot je bilo tovarniško... Še na rednem servisu in nikjer niso opazili, da je bilo vse skupaj preoblečeno:BigThumbs:

Odličen naj bi bil: AVTOTAPETNIŠTVO BOŠTJAN KERMAVNER S.P.,
                        Tržaška cesta 357, 1000 Ljubljana
                        Telefon01 422 84 77GSM041 751 560
C5 III 2.7 Hdi V6 avt.

Gox

Naša Xsara je dobila prevleko par dni nazaj ... čisto osnovna, črna, tekstil, znotraj pa gumirana, da ne drsi po volanu. (V Trstu je bila v akciji za 2,99€)

Volan je zdej malenkost debelejši, lepše se prime. (drugače pa je že precej zdelan na zgornji strani)

gigo

Moj je katastrofalen v zgornjem levem delu. Sem bil zagnan za ga obleč v usnje ampak ga bom pomoje čes čas kar novega nabavu. Ebay dela čudeže. :)
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

yamaha20252025

Res je,ebay dela čudeže.
Ko malo bolj prebiraš ta ebay, ugotoviš, da se najde tam praktično vse in še več.:BigThumbs:
C5 III 2.7 Hdi V6 avt.

pubi2cv

dvorjan

Uf, tale pa bo stroj. Ima se racunalnik spredaj, torej bo imel verjetno se potovalni racunalnik, omogocal nadgradnjo motorne elektronike, itd.

Janez pa bo vesel zelene barve. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Lovro

Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

sušo

Hm kako ga je pa pršraufu? Verjetno g aje kr na "face of the place" šival...

gule

Tole je teški fušeraj...kakovostno narejen volan stane cca. 50 in več eurov...

MATEJ2

Škoda, da ni slikan od zunaj. Mogoče je tale c4 približek temu.:bombs:

pubi2cv

Hehe...remek delo. Slučajno sem ga odkril na netu. Masterpiece of design:Hammer3:

dbostjan

Rad bi se vam zahvalil za informacije, ki sem jih dobil na straneh te teme, zaradi njih ima preoblečen volan tudi moja visa. Že dalj časa me je motilo, da se počasi drobi, a nisem vedel, kdo bi ga kvalitetno preoblekel. Saj sem že imel neko preobleko iz trgovine, a se je po desetih letih začela trgati in je bilo videti vse prej kot lepo. Jeseni pa sem se odločil, da bom očistil in obnovil notranjost avta in je na vrsto prišel tudi volan. Najprej sem obiskal mojstra na Tržaški, a je rekel, da ne more preobleči celega, lahko pa obleče samo obroč. Iskal sem "drugo mnenje" pri g. Železniku v Podlipi. Rekel je, da bo poskusil in mu je kar lepo uspelo, z izdelkom sem zadovoljen.