2.0 HDI, 2500 obr/min

Začel/a eustahije, Februar 04, 2008, 07:40:45 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

NaceM

Citat od: dvorjan;29732Mogoce pa imas izrabljene nosilce motorja (gumice) in zato zadeva zapade v resonanco ...

Thanks. Ja tudi to bi znalo bit.

NaceM

Sem dal preverit.. Bi znalo bit, pa ni... Nimam pojma, kaj bi to bilo. ?e mehanik je rekel, da nima pojma. :D:D:D

deyo

Citat od: eustahije;29717@NaceM:
Kaj pa pravite na Vredestein SPORTRAC 2 195/65 R15 91V Iztok?

Jaz imam VREDESTEIN Hi-Trac (ki so ji mimogrede dali vzdevek "kraljica dežja"). Guma ni dobra, guma je fenomenalna :BigThumbs:.

Verjamem, da je z Sportrac enako.

zupi13

@NaceM: kdaj so bile tvoje Kumho izdelane? Te, ki si jih naročil prek neta?

NaceM

Citat od: zupi13;30125@NaceM: kdaj so bile tvoje Kumho izdelane? Te, ki si jih naročil prek neta?

Gume direkt, 2007.

eustahije

Citat od: deyo;30120Jaz imam VREDESTEIN Hi-Trac (ki so ji mimogrede dali vzdevek "kraljica dežja"). Guma ni dobra, guma je fenomenalna :BigThumbs:.

Verjamem, da je z Sportrac enako.
Tvoj odgovor bo pomagal k moji odločitvi... Hvala lepa!

zupi13

sem klical danes na gume-direkt, pa so rekl, da je po njihovem tudi dve leti stara guma nova....
zdj pa kokr naleti?, odvisn katero zalogo ti pošljejo...

marjank

zupi13 eno upračanje : ?e imaš uklopljene senzorje tlaka pneumatike ,kako se ti izpiše na displeju,  hvala

zupi13

marjank

eustahije

Citat od: eustahije;30374Tvoj odgovor bo pomagal k moji odločitvi... Hvala lepa!

Na vozilo nameščena Vredestein SPORTRAC 2 195/65 R15, vse gre tako, kot more, centrirane, preverjena tudi optika, zaradi obrabe. Tresenje izginilo, zelo sem zadovoljen, hvala za vaše odgovore. LP

sivac33

pozdravljen

Si mogoce pomislil na optiko??

l.p.

eustahije

Citat od: sivac33;31589pozdravljen

Si mogoce pomislil na optiko??

l.p.
Kot sem v prej?njem postu napisal, preverjena tudi optika, izven toleranc je bilo le levo zadnje kolo, 0,1%, zanemarljivo!