Srečanje hidravličarjev

Začel/a Mike666, Januar 11, 2008, 08:24:39 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

psihopat100posto

jaz predlagam nekje na relaciji MB-CE, najbolje na kakem parkingu ali če kdo ve naj predlaga, malo pogledamo avte, kako rečemo,pol pa naprej po želji. za Raid je že treba cel dan fraj met, kar zna biti pri marsikomu težava.
lp

P.S.
Janko1 čim prej se spravi pogledat makino, ker lahko se ti zgodi da te kdo prehiti! Celo mene mika da bi ga nazaj odkupil, pa mel za po zimi, hehe

Mike666

Ja glede srečanja sem jez tudi ?tudiral da nekje na sredi slovenije ker potem ne bo izgovorov da je bilo predale?!
Negi se dobimo gramo v neko o?tarijo nekaj pojemo, spijemo, podebatiramo in zvečer domu komu se bo dalo!Jaz bi bil za kako relacijo CE-LJ-Po
Z Klemzijem sva ?e nekaj govorila o tem!
Samo bi naredli tam bolj kakega marca-aprila ko je ?e lepo vreme in da lahko Felnice gor damo pa das bodo avti čisti za kak fotosesion hehe.

gigo

Vglavnem Celje je predale? zame zato lobiram za LJ. Obdobje pa ni važno.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Mike666

jap zarad mene tudi tam nekje pri LJ lahko naredmo!
Klemzi ma tud neko o?tarijo tam kjer bi lahk papcali!

mirchi

Gigo glede težavnosti se moti?.Edina obvezna stvar so zimske gume.drga? pa ce ?e vsi tak komplicirate za lokacijo,gremo pa na Trojane na krofe.Sam me pa ?e vedno mika da vas peljem čez Pohorje.Bi doživeli nekaj nepozabnega!
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

psihopat100posto

Klemzy

Men je načeloma vseen kje se dobimo. Va?n da se, se spoznamo, mal podebatiramo in potem naprej vsak po svoje.

CitroDS

Jaz bi tudi raje videl da bi bilo to nekje v osrednji sloveniji - kaka ljubljana recimo. In definitivno ne pred 10 v mesecu hehe.

lp
:Red-Wink://WWW.CITROENAR.EU :Red-Wink:

Xandrej

Trojane ja!!!! čeprav sem med tekočinami rdeč ne zelen pa bi vseeno prišel.:funny34d:

LuCit

Jaz bi bil za Lj:Red-Wink: Pa pol ena fura čez centr pa na kavico na ročnik

Xandrej

Samo eni pa ste res face... Dajmo naret na vašem dvorišču... Kaj je zdaj. Nekak za vse da bo OK... Ljubljan?ani pa itak ne znajo nekateri čez trojane mogoče jim ne vleče v breg...:ahh1:

LuCit

Js pravm kaj se men zdi dobr ?e je pa treba pa pridm lahk tut u toti MB:funny34d:

gigo

OK, da ne kompliciramo dosti ker vidim da bo prej krava dobila krila kot se bomo zmenli.

DATUM: ?????

Povejte kdaj vam paše!
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

psihopat100posto

ja meni bi v nedeljo najbolj pasalo-datum vseeno-samo ne to nedeljo, lepo na Trojane,pol pa lahko pičimo tudi v LJ lepo v koloni in disciplinirano 140-160km/h, zame idealna hitrost na avtocesti, če je treba hitro zmanjšaš hitrost, če je treba pa tudi hitrona 200 potegneš! :)
lp

mirchi

MOJ PREDLOG:

Nedelja,27.1.2008 ob 13.00

Parkirišče Trojane

Pa ne mi zdaj ja te pa mam kosilo al pa ne vem kaj,jaz si bom tudi moral vzeti dopust
.
Kasneje se mi ne zdi smiselno,ker se hitro stemni pa itak nebomo meli nič od tega

?e se pa poleg xm-ov in xantij pojavi ?e kak drugi hidrospak al pa citroenar pa po moje ne bo nič narobe,kaj pravite?:BigThumbs:
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!