Srečanje hidravličarjev

Začel/a Mike666, Januar 11, 2008, 08:24:39 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

mirchi

Fajn folk,fajn avti,veliko smeha,po poti nzaj pa ?tefovo razmi?ljanje o Gregorjevi Xantiji in na kak Našin naj on spravi sistem v Xsaro HDI.

A je kdo pre?tel lučice na parkirišču?

Krofi so ?e vedno dobri,

pa Lunin CX je tudi za?igal.

Upam da se čimprej spet vidimo
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

nanipero

No ja no krofi ???  če so sveži ja kukr je pa dve ure star pa ni toliko okusn.Drgač pa lepi citroenčki pa od andreja c5 neb se je branu.

Klemzy

lučtno smo se mel.
Spoznal kar nekaj novih ljudi, videl marsikej tko da je blo prov fajn.
Bo treba ponovit definitivno.

gigo

No, naj dodam ?e sam nekaj besed. Absolutno ?udovito je bilo videti toliko xm-ov na kupu. Ker sem si tak?no snidenje ?e mnogokrat šelel se mi je šelja tokrat izpolnila. Hvala vsem, ki ste se pridru?ili in nam popestrili nedeljski brezobla?en dan. Upam na ?e kakšno spontano (tudi v manj?em ?tevilu)snidenje.

:emot112::emot112::emot112::emot112::emot112::emot112::emot112::emot112:

1. Tipi?na gasilska slika pred lučami LHM-a hehe
2. XM-mi
3. XM-mi
4,5. Domnevni krivec za spolzko parkirišče in voziš
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

gigo

6,7. No, po vrnitvi iz ?ik pavze me je na mizi pričakal citro krof

8,9. No tukaj pa morm pohvalit tudi članico, ki mi je polepžala dan z njenim prihodom in prihodom njenega CX-a. Bravo Luna!!!! :emot112:
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Mike666

Evo ?e jaz napišem!
Super vreme, super dru?ba, Gorazd borovničke so izvrstne, Faj vas je bilo spoznat mel sem se fajn in sem ?e za ve? takih dru?enj!:BigThumbs:
Na zadnji sliki se vidi kako je Gigo bil zadovoljen z srečanjem heh!

CitroX

Kateri Hidravličar je pa tisti zadnji rdeči na sliki? Je to nek nov citronov model recimo C5.1 ?
Lepa vrsta, same rakete...
- Ni težko biti svetovni prvak, èe živiš v svojem svetu. -

Xandrej

Oni rdeči pa en svetlo moder sta v LDS stranki ostali pa v LHM.

rdeči seka ja...:gimme_money::gimme_money::gimme_money:

Gox

?e nekaj slik srečanja z LHM-om :emot68:

deyo

Citat od: Xandrej;28621Oni rdeči pa en svetlo moder sta v LDS stranki ostali pa v LHM.

rdeči seka ja...:gimme_money::gimme_money::gimme_money:

?e dobro da se tisti zid za njim iz kockastik opek ni poru?il od silnih vibracij :emot68:.

@gox, slika 4 me spominja na sejem rabljenih avtomobilov

CitroDS

Ma super je bilo res... Resnično lepo je videti toliko Hidravličarjev predvsem xm-ov:BigThumbs:
Ampak deyo tvoje radkape pa za?igajo, ?e si ?e kdo šeli take radkape mu jih ?enkam:take_picture:

lp
:Red-Wink://WWW.CITROENAR.EU :Red-Wink:

deyo

Citat od: CitroDS;28638Ma super je bilo res... Resnično lepo je videti toliko Hidravličarjev predvsem xm-ov:BigThumbs:
Ampak deyo tvoje radkape pa za?igajo, ?e si ?e kdo šeli take radkape mu jih ?enkam:take_picture:

lp

Res je ja da za?igajo :Hammer3:, zato so bili včeraj vse Xantije v strahu da jim jih sunem :emot15:.

Gox

Ja skoraj kot na sejmu :-)

?e nekaj slik ...

gigo

Po pravici mi je ?e najbolj všeč bil BX. Imel je namreč edini na sprednji šipi nalepko Našega foruma. he he Bravo majster.
Tak?no srečanje lahko kar brez strahu poimenujemo LHM srečanje. LDS-ovsi bojo pa? na desni počakali :)))))

mirchi

Ko se vsi hvalite kak vam LHM spu?ca bi lahko bli naredli tekmovanje kateri je oblikoval najlep?o lučico.

Pa to ni kot na avto sejmu,toje razstava francoskih ?udes.

Bx je itak carski,sem pa bil presene?en razlagi glede situacije v USA.Pa sram naj nas bo,veerjetno nih?e od nas tega ni vedel.Slabo poznamo Naše avte.mogoče so pa zato tak dragi pri njih.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!