DS garage TUZLA

Začel/a borac, Januar 12, 2008, 11:38:45 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

psihopat100posto

oij
http://***.*********/2004/osebna/oglas.asp?id=2383950
en njihov oglas,z GSM številko.
lp

psihopat100posto

zgleda, da nebo šlo z linkom! :)
evo GSM-a iz oglasa: Andelkoviæ
GSM: 031 / 469 - 659

dzubovic

Citat od: LuCit;45022In kako stopimo v kontakt z vami tukaj v Sloveniji? Na spletni strani nisem našel telefonske številke.

Telefonska številka je v redu.

Lokacija garaže je našoj poslovnoj enoti koja se nalazi u

Avtocenter ŠPAN

ŠPAN d.o.o.
Tržaška 547, 1351 Brezovica / LJ
BatAGroup - restauracija DS/ID/SM

andraž

A so pri Španu razstavljeni kakšni DS-i?

LP, Andraž

garac

@andraž, kot si najbrž že slišal, bo menda BATA pri Španu obnavljal stare Mercedese in Ferrarije, tako bodo šli modeli DS iz programa.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

andraž

Ne, o tem nisem nič slišal. Je pa malo čudno, da se malo zmišljujejo kaj bodo obnavljali. Bom šel ob priliki do Špana in bom vprašal.

psihopat100posto

Zakaj čudno, biznis je biznis!
lp

andraž

To že, samo, da je prva info da bodo v restavriranju DS-i, pa potem da ne DS-i ampak mercedesi in ferrariji... Sem pogledal na Španovo spletno stran, ni nobenega podatka, da bi se šli kakšno restavriranje.

Andraž

psihopat100posto

Kolker je meni poznano oni že dolgo časa delajo DS-ke, zdaj pa bojo prešaltali na druge znamke pač. verjetno je večje povpraševanje po merðotih, nevidim nič slabega v tem. biznis je biznis ne.
še njihova stran http://www.batagroup.eu/en/projects.html

andraž

Bata group ja, ne pa Špan Brezovica, kot se je nekaj govorilo tudi v tem postu.

andraž

Sem bil danes pri Španu in govoril z gospodom, ki je restavriral DS-e v Tuzli. Pravi, da je z restavriranjem žab bolj kot ne zaključil, ker DS ni avto tako visokega razreda, da imel restavriran tako visoko ceno, da bi lepo zaslužil-v Tuzli je generalno restavriral žabo v treh tednih, za to je imel 47 delavcev, ker pa nanese zelo visoke stroške. Moti ga tudi, da so novi ali obnovljeni deli, ki so na trgu (Sassen in Hoch) slabe kvalitete, on pa za to, kar da iz rok hoče da je vrhunsko in za to tudi garantira, ter da je bilo veliko reklamacij zaradi slabih delov. Delal pa je vse, od limuzin, breakov do Chapronk...
Zdaj se je preusmeril na Mercedese, večinoma kabriolete starejše od letnika 1960, te imajo ustrezno ceno in se restavriranje splača.
Delavnico ima v stanju urejanja, pravtako zbira ekipo za restavriraje, trenutno dela bolj ali manj sam.
Èe pa si kdo želi, mu restavrira seveda tudi žabo.

Zdaj vemo vse, LP!

nac

Citat od: andraž;50124Sem bil danes pri Španu in govoril z gospodom, ki je restavriral DS-e v Tuzli. Pravi, da je z restavriranjem žab bolj kot ne zaključil, ker DS ni avto tako visokega razreda, da imel restavriran tako visoko ceno, da bi lepo zaslužil-v Tuzli je generalno restavriral žabo v treh tednih, za to je imel 47 delavcev, ker pa nanese zelo visoke stroške. Moti ga tudi, da so novi ali obnovljeni deli, ki so na trgu (Sassen in Hoch) slabe kvalitete, on pa za to, kar da iz rok hoče da je vrhunsko in za to tudi garantira, ter da je bilo veliko reklamacij zaradi slabih delov. Delal pa je vse, od limuzin, breakov do Chapronk...
Zdaj se je preusmeril na Mercedese, večinoma kabriolete starejše od letnika 1960, te imajo ustrezno ceno in se restavriranje splača.
Delavnico ima v stanju urejanja, pravtako zbira ekipo za restavriraje, trenutno dela bolj ali manj sam.
Èe pa si kdo želi, mu restavrira seveda tudi žabo.

Zdaj vemo vse, LP!

Kje pa se sedaj nahaja tale "gospod" restavrator? Ve kdo?

sušo

Prošla baba s kolačima.

Èe se ne motim gospod ne obnavlja več DeSk.

zupanovjoze

Pred nekaj dnevi je pri mojem sinu montiral tuš kabino mlajši možakar (sedaj dela pri enem steklarju v Ljubljani) po poklicu avtoličar kateri je bil pred tem zaposlen pri Bati. Takoj ko je prišel na dvorišče se je zagledal v mojo žabo in mi začel pripovedovati o svoji sanjski službi pri Bati in žalostnem koncu zaradi njegove smrti. Njegovi nasledniki niso imeli nobenega interesa,da s tem nadaljujejo,zaposlene so odpustili in delavnico zaprli.

To je popolnoma nepreverjena zgodba,po njegovi reakciji pa se mi zdi zelo verjetna,delal pa bi naj pri Španu na Brezovici.

Lp.j

andraž

Bata je sigurno delal pri Španu, so se pa tam bolj ukvarjali z Mercedesi.