Xsara I - sprednja in zadnja desna vrata

Začel/a hadei, December 13, 2007, 01:15:46 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

hadei

Klepar mu je zaenkrat rekel, da je potrebno samo popravit vrata, steber in prag. Dobro potem je ?e tu li?arsko delo in finese. Na ravnalno mizo pa zaenkrat naj ne bi šel, ker je podvozje OK.

Saj tudi sam ?e ne ve točno kaj bo. Se je šele pred par dnevi zgodilo in se ?e ni čisto pomiril. Naj dobro prespi in se naj odloči kaj bo naredil. Popravilo pa bi ga naj stalo cca. 2000 ?.

Se je pa danes zapi?il v eno zelo dobro ohjranjeno Xsantio z cca. 150000 km.
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

tolk pa ne sme ko?tat poravilo no! a si vprašal kolko te pridejo kosi? najbolj bi blo dobiti dele ?e v ustrezni barvi
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

deyo

Tudi meni se zdi malo visoka cena popravila. Sam za tako malo prevoženih km bi se pa ?e splačalo popravit avto in ga voziti dalje. Pa ?e podvozje ni zamaknjeno.

hadei

Ne vem kako je prišel do tega računa. Jaz sem za dele izračunal nekje 400-450 ? (račun brez kr?marja). Potem pa je ?e barvanje in delo. Tako je nekako izračunal oče. Jaz se v detajle nisem spuščal. Jaz bi tudi raje, da ga popravi. Pa ?e klimo ima tako, da je avto v bistvu brezhiben....?e spregledamo trenutno stanje. Ne vem kaj bo, in tudi ga ne mislim v nič prepri?evat....
[SIGPIC][/SIGPIC]

Klemzy

Hm ?e gledam koliko sem imel jaz Xantio sesuto pa sem prišel v kpl za 1000? skoz se mi zdi za tole pretirana cena. Ker pri meni je bil kar konkretno sesut prednji desni konec.

hadei

Ja, ?e kdo pozna nekoga, ki naredi za dobro ceno naj kar pove. Deli so kar ugodni....samo delo ga bo dosti stalo koliko je pa? sam povedal, ko se je pozanimal.
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

A je očetova xsara metalik barve, al je obi?ajNaš Avto je najbrž vozen in ga lahko Pelješ do kleparja, ni potrebna vleka?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

Jaz bi tak avto popravljal, glede na to da ima malo prevoženih km, bi ga porihtal in vozil dalje...(seveda ?e je mašina OK in vam ne dela kakih problemov)

Zapeljite se do ve? avtokleparjev, pa naj vsak pove "svojo rešitev", potem pa vidiš pri čemu si.

?e boste prodajali takega, ga bo kak klepar porihtal in dalje prodajal kot zelo dobro ohranjeno nikdar zaleteno vozilo od starega ata :-) pa cena bo visoka :-)

Lp
Goran

hadei

Avto je metalik barve in vozen.
Danes si je na avto.net "ozNašil" nekaj avtov, da bo malo vse preštudiral. Sporočim, kako se bo dalje odvijalo.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

@Hadei

Kaj ste se odločili?

Ste bili pri kakšnem kleparju za mnenje?

LP
Goran

hadei

Ja, je bil in mu svetoval, da bi bilo bol?je avto popravit, ?e le bodo deli ugodni. Jutri bom poklical Torota, da mi pove fixno ceno za dele. Potem pa se bo odločil do konca, ko bo skalkuriral ?e ceno z delom in barvanjem.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

@Hadei

?e prej?nji teden sem se spomnil na va? avto ...

Kako ste na koncu re?ili zadevo?

Ste avto popravili ali prodali?

Lp
Goran

Gox

hadei

ÄŒe bo vse po (mojem) planu, se bo oče jutri ali pojutrišnjem vozil z "novo" Xsaro I, sladoledarske barve. Namreč trenutna je karambolirana, sicer še vedno v prometu, vendar je potrebno menjat. Bom prilepil kakšno fotografijo, če se bo vse izšlo.

Mimogrede.....kupi kdo karambolirano XSARO I?!
[SIGPIC][/SIGPIC]

hadei

Po ogledu in testni vožnji sta si kupec in prodajalec segla v roko. Jutri pa še "primopredaja".
[SIGPIC][/SIGPIC]