Ali ste član AMZS

Začel/a garac, November 19, 2007, 10:08:40 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ALI STE ÈLAN AMZS?

em
18 (27.3%)
isem
38 (57.6%)
7 (10.6%)
e ne zanima
3 (4.5%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 31

Lovro

Ali to dobi vsak, ki ima avto zavarovan pri Triglavu?

Jaz imam pri njih zavarovano xantio, spačka, žena puntota, pa ?e hišo, vendar nisem nič dobil. mogoče pa naju bo danes kaj čakalo v nabiralniku.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

marjank

članstvo bolj za strah kot , pa uporabnost v5letih 1x poklical ,pa samo izpraznjene baterije , a nikoli ne ve?.......

picassohdi

Bil član do letos, na enak Našin kot deyo (prej je ugodnost podarjenega članstva ob kasko zavarovanju, imela zavarovalnica Adriatic)

janez

Najbli?je amzsju sem bil pred leti na avtocesti med Ravbar komando in lomom. Je bilo pa tako. Se peljem okoli polnoči po cesti svojih 90 s spačkom in mi naenkrat raznese prednjo gumo. Se ustavim, pogledam ,gume ni ve?. OK bom zamenjal. Promet da se ti zrola, tema , da me raja vidi pustim pri?gan ?migavec in grem menjat gumo. Je trajalo nekaj časa in ko sem bil gotov , v?gem in speljem. TUDUM;TUDUM; ma kaj je to ??? Ropoče pri prednjem kolesu. Felga fu?, ponovi radnju!Spet ?migavec, dvigni avto , kolo dol, prazno kolo gor, spusti avto ,dvigni zadaj avto( na drugi strani kjer je bila felga zadaj zdrava)kolo dol... pade avto sam dol, ker je prag fu?, dvigni avto na roke in podstavi ?katlo z orodjem, kolo s fu? felgo gor , ?katlo spuli ispod avta, dvigni prednji del , zamenjaj kolo, spusti avto, pospravi orodje in ostanke desnega praga, vsedi se v avto in ?tartaj... Ni ?ans!
To je bilo leta 93, kaj sem takrat vedel, da ?e pusti? pri?gan kontakt , da ti ?migavec dela se ti greje cinšpula in potem avto ne v?ge? Ja človek se u?i. Pri?gem pozicijske luči in čakam ,da se ohladi. čez eno uro je sicer bila cinšpula hladna, akumulator pa tudi prazen. Kje je kurbl? Ni ga ko ga rabiš!
Zdaj pride pa ob dveh zjutraj na vrsto AMZS: Malo naprej je bil telefon za klic v sili. Halo ,jes sn tu pa tu, mi lohka en pride s kabli avto v?gat prosim? (odgovor z druge strani)grmmblnjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj?...ma to te pride pet jurjov,klik

???

Ura je dve zjutraj, definitivno se ne bom včlanu v AMZS, sej ga nisem vprašau kolk ko?ta. Sam pomoč sem rabil.

Pol sem pa malo ?topau, pa kleu spačka, pa samga sebe, pa kleparja , pa stare felge in je bila ura tri ko mi pogled zaide po hribu gor v odsevu luči se vidi ena tabla. Ja to je menda tabla za postajališče LOM? Pa sej spaček ni tak te?ek, pa sej hrib ni tak dolg,...Grem ti?at. Po eni uri volovskega dela(ti?anja)pritičim do vrha, do table... katastrofa! Neka ku... reklama in hrib dalje! Malo se je cesta na tem delu zravnala in v tistem trenutku mi pade na misel... porin spačka kolk moreš, se fu... not, prežaltaj v tretjo in....
Ja spaček je vžgal in kon?no sem se lahko odpeljal novim dogodiv??inam (?raufanju)naproti.

In kaj si pol misli? o AMZSju?

lp Ke?a

Gox

Zanimiva zgodba, janez ... daj nam napiši ?e kakšno podobno dogodiv??ino s tvojim spačkom :-) sigurno je bilo ?e kaj zanimivega :-)

(pa daj v novo temo)

LP
Goran

Lovro

@Deyo - čisto iz firbca, ali si pred kratkim sklenil/podaljžal zavarovanje in pa? naletel na akcijo, ali so bili kaki drugi pogoji za to članstvo?
Lp. Lovro

Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

deyo

Vsa zavarovanja (oba avtomobila in hišo imam na začetku leta - do maja).
Verjetno sem naletel na njihovo akcijo ali pa kakšen njihov izbor.

Pogoji za članstvo - ni jih bilo - sam kuverta z dokumenti o pla?ani članarini me je čakala v nabiralniku.

Lovro

Hvala, verjetno si potem res naletel na kako akcijo - jaz namreč te stvari pla?ujem v juniju.
Lp. Lovro

Citroenovi starodobniki:

janez

Citat od: Gox;24662Zanimiva zgodba, janez ... daj nam napiši ?e kakšno podobno dogodiv??ino s tvojim spačkom :-) sigurno je bilo ?e kaj zanimivega :-)

(pa daj v novo temo)

LP
Goran

Ma sej tega se je v 18 letih nabralo cel kup. Veselih in žalostnih prigod. Enkrat ,ko bom pri volji bom res zašel pisat.

LP Ke?a

deyo

A je ?e kateri od vas citroenarjev dobil poklonjeno članstvo AMZS ali sem res "naletel" samo jaz na njihov izbor?

aygo

Na spletni strani AMZS:
      Ali ste ?e član AMZS? ?e ?e niste, potem berite naprej ?
Zavarovalnica Triglav podarja enoletno osnovno članstvo AMZS vsem, ki boste pri njih sklenili nova avtomobilska zavarovanja, in sicer:

* katerokoli novo avtomobilsko zavarovanje (1 zavarovanje), pri čemer morate imeti predhodno sklenjeno zavarovanje AO oziroma je zavarovanje AO novo zavarovanje,
    * katerikoli nov paket avtomobilskih zavarovanj Zavarovalnice Triglav,
    * imate pred?olske otroke, rojene leta 2002 in mlaj?e - sklenite novo ali obnovite katerokoli avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Triglav.

Obi??ite najbli?jo poslovno enoto AMZS, poslovno mesto ali zavarovalnega zastopnika Zavarovalnice Triglav, sklenite nova avtomobilska zavarovanja in pridobili boste ugodnosti, ki jih nudi osnovno članstvo AMZS.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Jaz sem postal član AMZS po navadni poti ... vplačal 1 letno osnovno članstvo in je ...

Sem pa prvič član AMZS. :-)

LP
Goran

CitroDS

Da mi smo tudi dobili to zaston članarino za AMZS ko smo na novo zavarovali dva avta. Sicer nisem nič bral kaj ti priNaša ugodnosti, mogoče pa kdaj pride prav.

lp
:Red-Wink://WWW.CITROENAR.EU :Red-Wink:

dvorjan

Citat od: Gox;27302Jaz sem postal član AMZS po navadni poti ... vplačal 1 letno osnovno članstvo in je ...

Sem pa prvič član AMZS. :-)

LP
Goran

To bi moral narediti prej, kot pa si AX-a rihtal. Zdaj ko bo kot nov, te ne bo vec pustil na cesti (vsaj upam, da ne v tem letu).
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Gox

Ja to je pa res :-) Zdej sem se včlanil preventivno :BigThumbs:

Nikoli se ne ve pri 16let starem avtu, kaj se lahko pokvari :-)

Sem razmišljal ?e kakšno leto ali bi se včlanil ali ne ... zdej sem si pa reku, sej tistih 37? ni danes noben denar ... ?e ga ne tukaj porabim, pa ga kje drugje zapijem :-)

LP
Goran