Voznički izpit

Začel/a boga, Oktober 31, 2007, 11:23:58 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Kolko ur ste opravili v avto šoli?

o 10 ur
4 (15.4%)
0 do 15 ur
3 (11.5%)
5 do 20 ur
8 (30.8%)
0 do 25 ur
5 (19.2%)
5 do 30 ur
2 (7.7%)
0 in veè ur
4 (15.4%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 1

boga

Ker sem v temi o mladih voznikih prebral, kolko ur je imela smrketa, me zanima koliko ur ste imeli ostali člani foruma, ki imate opravljen voznički izpit, koliko časa ga ?e imate, so vam ga močje v modrem ?e kdaj odvzeli in s katerim avtom ste vozili v avtošoli?:funny34d:
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

Gox

Izpit imam od leta 1998. Delal sem ga pri avtošoli AMTK Koper. Po 20 urah vožnje me je in?truktor prijavil na glavno vožnjo, ker pa sem imel za čakat 1 teden sem odvozil ?e tri ure, tako malo za vajo. Tako da sem imel skupaj 23 ur vožnje.

Glavno vožnjo sem odpeljal v 20 minutah brez napak s pohvalo komisije. (naredil sem tudi vse teste v prvo)

Vozil pa sem belega Cliota II, 1.2 BeBop :-) Ura vožnje je bila takrat 1600biv?ih sit-ov :-)

LP
Goran

boga

moja avto?olska stoenka je bila last amd kranj. Izpit, moram prav pogledat, mislim, da leta 91, ur sem imel podobno kot gox nekaj čez 20, kolko dinarjev je bila ura nimam pojma. Veliko menda, niti v markah ne vem, sigurno sem za opravlanje vozničkega izpita porabil vsaj 1000 dem.
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

Gox

Jaz se prav spomnem, ker sem računal... celoten izpit od nič do izpita me je leta 98 stal točno 67.000 tolarjev. (od prve pomoči dalje, do roza karton?ka)

Danes za primerljiv denar ne narediš niti izpita za moped :-)

LP
Goran

Xandrej

Jaz sem delal z C direktno (si dobil B zraven). mel sem nekaj 18 ur pa vozil Iveco Daily 150. Teste sem delal 3x vozbi?kega pa s prve. Vedno me je zajebalo brezvezno vprašanje pri izp. poli za C kategorijo.

dvorjan

21. je bila izpita. Vse naredil v prvo. Kot je ze Gox rekel, vse skupaj me je stalo malo manj kot bivsih 100 jurjev. Delal sem pa na R5 1.6D.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Klemzy

Jaz sem tudi delal direkt za C ker si takrat dobil ?e za B zraven. Imel sem se mi zdi z glavno vožnjo 26 ur. Vozil pa sem Mercedes 815 pri avtošoli Grosuplje. Edino mi je žal da nisem takrat naredil ?e za prikolico samo je bila takrat matura v igri in sem se raje u?il kot pa da bi šel delat izpit. Potem se pa nisem ve? spravil delat naprej. Me je pa prišlo malo čez 100k biv?ih sitov.

gigo

Voznički mislim, da sem naredil leta 1997, opravljenih ur nekje 18 in vsi stroški pa so bli cca. 50k tolarjev. Takrat me je bolela glava in denarnica! he he No vozil pa sem Cliota 1.4 in Polota.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

CitroX

- Ni težko biti svetovni prvak, èe živiš v svojem svetu. -

Markolin

SMRKETA

ej boga...kje si pa to prebrau s kolkimi urami sm nardila izpit?

Interceptor

Darte

Pred 12 leti, skoraj 50 ur (4x na društvenem padel-fotr poznal in?truktorja in so me morali speglat!-meni ni bilo panike, je on plačeval ure). Vozil Accenta.
Zanimivo bi bilo videti, koliko bi nas sedaj naredilo izpit...he he he.

visar

@Darte res je le koliko. ?e sem samokritičen te?ko.
Je pa res da bi po tem kriteriju imelo izpit le cca 5% in pol ne bi bilo gu?ve na cesti :-)
______/\\______
______/\\______

LuCit