Xantia 2.0i 16v Plasir

Začel/a Čojko, December 09, 2024, 07:05:12 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Citroenovc

Citat od: Čojko dne December 29, 2024, 02:18:28 POPOLDNEKo avto stoji nekaj časa in ga zadaj obtežiš se posede in se ne vrne več gor. Je to normalno?

tole je meni začela hecat po letošnjem izdatnem pranju podvozja ... prej je delala pa BP vsa leta ...

Po moje je vroča voda najprej malo "stopila" potem se je pa dokončno zlepilo skupaj vsa mast namazanama po vzodovjih ipd ...

nekaj je pomagalo že malo vse skupaj na hitro očistiti pa na novo namazat (bolj pravilen izraz bi verjetno bil domazat) ... ni pa še idealno ...

Kumho gume sem zasledil, da omenjaš .. HS52?
Ravno včeraj prevzel 4kom ..

Je po tem, ko je v 5,5L naredila le 1500km prišla odločitev, da čeprav navzven izjemno zdelana - se gre v malo bolj detaljno revizijo mehanike ... kar nekaj drugega je bilo v teh 5L tako narejeno ... zdaj mehanika ... Upam. Potem pa počasi morda kdaj še kozmetika ...
OK

LP
Primož

Čojko

Ja, sem vzel HS52. Je kao sport oz ojačana na zunanji tekalni površini (karkasa). Kar 205 sem vzel, čeprav je za mojo homologirana 185. Malo je bulasta. Predvidevam, da zaradi feltne, al pa je tako normalno. Ne vem.

Čojko

Aja, pa še mali servis sem naredil na 197.000 km (10 tkm v dveh letih). Zamenjal sem še sklopko, ki je bila proti koncu in srednji ter zadnji auspuh.