DAK v delu

Začel/a amipick, Oktober 25, 2007, 09:47:12 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

A bo dobil tudi bmw motor zdaj v paketu?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

amipick

Ne še...tisto je sladica!
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

pubi2cv

Vojko...pa ti zdej že vsako leto DAKA obnavljaš. A so začel na obali s soljo pretiravat al kaj :Hammer3:

GSclub

drugače pa iz GS motorja z malo predelavami hitro dobiš okrog 80 konjev...že 1,3 je v praksi konkretno močnejši in bolj odziven, kot 1,2.

amipick

Pubi,obnavljam ga postopno,lani kabina,letos kason in mir za naslednjih xx let.
Vem,da iz GS motorja se da dosti povlečt ven,samo BMW je pol lažji z isto močjo..trenutno smo v SLO trije z tem projektom v mislih.:funny34d:
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

GSclub

Vso srečo pri projektu...če je mogoče, bi ga preizkusil z BMW motorjem :)

dyane

Citat od: amipick;234412Pubi,obnavljam ga postopno,lani kabina,letos kason in mir za naslednjih xx let.
Vem,da iz GS motorja se da dosti povlečt ven,samo BMW je pol lažji z isto močjo..trenutno smo v SLO trije z tem projektom v mislih.:funny34d:

Vsaj 4-5..);..

Aja pa to maš neke costum stranice za Daka..koliko sem opazil ima odprtino za kolotek večjo?

Mu zelo lepo pristaja temu daku,ki je unikaten se razume..vse lepo zaobljeno.

Pa je bila izbira pločevina vredu, ta "žlebovina"..baje ni vredu..baje je boljše elektro cink.

Lepi pa dober bo..pa skoraj večn :BigThumbs::BigThumbs:
[SIGPIC][/SIGPIC]

zenso

Še kakšen bi se najdel s to idejo.. :)

thundercat

Tudi meni se je že sanjalo o BMW mašini...
Èlan Citroen klub Slovenije

vinotoc

Razumem Vojka, da da noter BMW motor. Pač custom made itd... Ampak zakaj ostali, ki se ne vozite vsak dan? Nič ne oporekam, le vaše razlage me zanimajo. Kapo dol seveda!
lp Vinotoc.
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

garac

osebno bi imel recimo en BMW motor s kakimi 100km za izživljanje in teženje po cesti, za provociranje in izsiljevanje in prehitevanje sebi enakih, torej BMW, Audi...  Ja ni lepo, ma vsi smo krvavi pod kožo.
To so sicer povsem drugi užitki, kot počasna brezskrbna vožnja s serijo A, tu gre za druge vrste zadovoljitve velikega ega
[SIGPIC][/SIGPIC]  

MSrougeZX

Konkretno kateri bmw motor pa paše not?
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

sušo

Jest mislim da R65. Zračno hlajen boxer sz mal večjo kubikažo k A serija. Ala Visa motor.

garac

paše jih več, R65 mogoče celo direkt? Sicer je pač potrebno vmesnik naredit. Ne dvomim, da bo Vojko  enkrat z BMW ropotal okrog

En tak projekt trenutno dela Goran iz Hrvačke v svoji Acadiane
[SIGPIC][/SIGPIC]  

sušo

Ma ja. Teh R-ov je ful.
R 100 RS (51 kW / 70 PS), R 100 S (only 48 kW / 65 PS), R 100 (44 kW / 60 PS), R 75/7 (37 kW / 50 PS) and R 60/7 (30 kW / 40 hp) pa še kak kje...
Vsi zračno hlajeni, vsi boxerji