Andrej Minijature

Začel/a Xandrej, Februar 09, 2007, 10:18:27 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

31 komad od Ferrarija:

Ferrari 575 GTZ Zagato 1:18 by Hot Wheels

Xandrej

32 komad od Ferrarija:

Ferrari 360 modena Chalence Stradale 1:18 by Hot Wheels

Xandrej

No ker mi je AX od otto modelsa šel po gobe sva se z gorazdom vpisala v klub otto modelsa kateri nam omogoči 3 mesece naprej naročavanja modelčkov. V marcu pride na tržošče iz njihove strani Citroen AX GT v srebni barvi. In 2 sta že naročena v predprodaji.

http://www.otto-models.com/index.php/en/ottomobile-our-models?view=detail&id=46

:BigThumbs:

Xandrej

Evo prvo AX: OTTO kodel limited 1500 komadov... 1:18 božanski je!

Xandrej

In še njegovo visočanstvo:

Citroen GT 1:18 by Norev!

Prelep modelček!

V prihodu pa je BX GTI rdeč od otto models...

Citroenovc

Citat od: Xandrej;72359V prihodu pa je BX GTI rdeč od otto models...

A je že zunaj?
OK

LP
Primož

Xandrej

Maja pride. Ampak 2 sta že naročena in plačana. To lahko tisti ki smo včlanjeni v njihov klub...:BigThumbs:

Xandrej

Evo mene po dolgem času... Tukaj na sliki so oni malo jači ki jih imam... se pravi posebna serija posebnih modelov tudi malo jače vseskup...

Xandrej

Èe bi vsetoimel v 1:1 merilu v garaži pa je človek zmaga!

Visa je zadnja... Otto models dela lepe sicer zaprta varijante ampak prekrasne zadeve... komaj čakam kaj bo naslednja varijanta. Pričakujem kakega cx-a ali pa kako stvar ki sicer že obstaja v kaki verziji ampak mislim, da bo kaki cx iz njihove strani...

Xandrej

Evo prodam xantio 1:18 zlato. Cena je normalna oz. koliko ponudite za njo. Je zelo zelo redka stvar. Èe ne gre na bidanje na e-bay... Je brez desnega brisalaca pa z zlomljenim zadnjim.

MSrougeZX

KAj si na nizozemski novo vjagal?
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Xandrej

novo sem kupil ja! Gorazd si je kupil Xm-a 1:18 pa xantio 1:18 (rdečo), jaz pa temno modro.

Gox

Za koliko se je dalo XM-a 1/18 nabavit?

Xandrej

Bila sta na celem sejmu samo dva. En originalen in en zdaj na novo naret kateri je grd... Cena tega novega je bila 70€ onega original z original škatlo pa nikoli odprt pa si lahko misliš...

Xandrej

Evo Xantia prodana in je romala v središče naše države... Naj ji bo družba tako lepa kot do sedaj. V to ne dvomim!

:BigThumbs: