Andrej Minijature

Začel/a Xandrej, Februar 09, 2007, 10:18:27 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

V?eraj smo se na Mini imports glede boljših polovic, ki samo sikajo kaj boš s tem, kje boš to mel na koncu pa smo ugotovili, da nam boljše polovice ?e kaj kupijo za boši?eka pa za rojstni dan pa to... Moja tudi bla bla pa kaj boš s tem pa to pa sem za boši?eka dobil TA (tuning)1:18 za rojstni dan pa C2 kdo bi jih razumel... :emot145::emot145::emot145:

Xandrej

Danes prispela Xantia 16V v merilu 1:18. Saj ne vem ?e bi vam slike pokazal ker bi potem nove tipkovnice kupovali od slinjenja... Malo heca. zvečer jo poslikam... Lepa je kot satan. ?e bi bila temno siva bi bila kot moja biv?a. :emot145::emot145::emot145:

Xandrej

Evo jo na hitro...

Xantia 16V 1:18 by SAGEM

Xandrej

Tak ?e 2 ki sem ju čakal...

Danes prinesla Son?ek. Hvala. Poslal pa Garač.

ZX Rally 1:18
Ferrari Enzo 1:18

Xandrej

Spet...

Zx Rally 1:18 rdeč 17 let star (spodaj je datum)... by Majorette-. Thanks Dejan. ;)

Xandrej

No ker imam ?e kr nekaj časa doma tovornjak Citroen Sport Renault magnum,ki ga bom spremenil v car transporterja. V?eraj sem dobil tudi ?rnega TA 1:24 tak, da...

1. Slika renault z kandidati ki jih bo peljal.
2. V?eraj v ?par Mb našel med blago z napako (ima cene SIT pa Eure pa zničano pa ?e enkrat in ko sem vse cene dol potrgal je bil prvo 40? potem 32? no sedaj pa 16? kupil in moram sestavit:

deyo

Andrej, poglej kaj se prodaja. Chalenge by Team Jerančič NIna.

Xandrej

Evo ?e enega smo prelevili v pravo barvo:

Xandrej

evo ga pa ?e v dobri družbi je:

Xandrej

Xandrej

Robe kot vidite je bilo ogromno. Cene pa tudi ogromne...

Od Citroenov je bilo:

Visa
Ami break
C5 II
Xsara WRC (na vse možne načine)
C3
C3 gasilski
Spaček
Žabe
C2 (na vse možne načine)
C4
itd itd...

Tudi kit od Hellerja je bil 28 eura za spačka 1:24, Xsar 1:18 na vse možne načine...

Kupil nisem nič razen:

Ferrari Formula 2004 by Michael šumi... 1:18 ki je bila edina in sicer na eni pumpi 50% sconto in Cassa... Tak, da sem za njo dal na koncu 30â,¬...

Xandrej

Včeraj sem pripeljal v ''garažo'' 2 nova modela:

Dvajsteit (20) se je v merilu 1:18 pripeljal SM bele barve narejen v nulo...

ter 1:43 GS break rumen...

Slike bojo ko mi doma začne internet delat... :BigThumbs:

Citroenovc

SM by Norev?

Si nabavil iz tujine? Koliko od oka si dal?
OK

LP
Primož

Xandrej

Nabavil sem ga preko mini imports pa je prišel najbolj poceni pa še s tipom greva pol na kafe pa kako rečema. :BigThumbs:

Je pa Norev ja.

Xandrej