Nove karte 2021-2 za RT6 in SMEG

Začel/a SeBcHy, September 26, 2021, 01:09:17 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

zlomjo

Citat od: DejanO;277982filmek
ima eco off, avto laufa, in BT off
nekam malo placa ima na kartici, je to krivo?

SD kartica je majhna (7,1 GB). Probajte dati notri 16-ko.

zlomjo

Citat od: zlikovski;277983Meni na RT6 ko dam upgrade, in je premalo placa, vpraša kaj bom izbrisal, in potem označim neko državo. Izbris traja kar lep čas, sem mislil da je zaštekal, ker praktično nekaže nič ''življenja'' po izbrisu je nato nalagal prej označeno državo, kot sem omenil, to je trajalo kar lep čas tak na oko 1 uro.

Kako veliko kartico imaš in katere zemljevide imaš naložene, tudi Rusijo?

DejanO

smeg plus je, tu nisem nikoli radia ven jemal
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

DejanO

kje ima ta zadeva kartico? So tam samo zemljevidi?
Kaj treba podreti radio?
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

zlikovski

@Zlomjo, ja imam tudi Rusijo, zdaj ko me vedno vpraša kaj bom brisal označim rusijo.
Kakšna velikost kartice je not pa nebi vedel.

zlomjo

Citat od: DejanO;277992kje ima ta zadeva kartico? So tam samo zemljevidi?
Kaj treba podreti radio?

SMEG je od istega proizvajalca in izhaja iz RT6. Kartica je za prednjo steno in je treba razstaviti radio. Na kartici so prav tako 3 particije.

DejanO

zdaj pa heca usb kolega z DS5 2012, usb nama ni hotel prebrati ključka 16 GB 3.0 s kartami 2021 2, orav tako ne ključka usb 2.0 s fm 2.86. Pri kartah prabi da je media nepravi, pri FW pa manjkajo ali poškodba datotek. to zdaj prcič vidim, na C5-kah je šlo vedno gladko. ima kdo idejo k
aj gre narobe?

zlikovski

Probaj odklopit za en čas iz akuja.

zlomjo

Probaj še kak ključek. S Fw je ponavadi več težav. Moraš brisat s ključka windowsko navlako.   

gremlin

...našel izvorno temo iz katere sem črpal svoj navdih.
imam SMEG+ C4 Picasso (B78) L.2016 .

Poiskusil sem naložit iz USB-ključka. Ena od informacij je tudi, koliko je še preostalega prostora na spominskem modulu in je izpisalo malo več kot 700MB.

Kako pobrisat nekatere karte še ne vem, da bi prodobil več prostora.

Zato bi povprašal, če je lahko ovira pomanjkanje prostora?
Nekako sumim, da to naj ne bi bilo, bolj mislim, da je vzrok povezava na Citroen WEB-server...saj tik preden bi zagnalo update preverja povezavo na WEB-server.

..v prihodnjih dneh morda še priložim kako sliko/video, če mi uspe.

LP
[SIGPIC][/SIGPIC]

zlomjo

Zgenerirat si moraš kodo in potem lahko naložiš. Pojdi korak po korak in če kaj ne gre, povej kje se zatakne.

zlomjo

Citat od: DejanO;278056zdaj pa heca usb kolega z DS5 2012, usb nama ni hotel prebrati ključka 16 GB 3.0 s kartami 2021 2, orav tako ne ključka usb 2.0 s fm 2.86. Pri kartah prabi da je media nepravi, pri FW pa manjkajo ali poškodba datotek. to zdaj prcič vidim, na C5-kah je šlo vedno gladko. ima kdo idejo k
aj gre narobe?

Dejan, jaz bi še probal ključka v tvojem avtu in če pri tebi dela, v DS5 pa ne, je lahko kriv USB konektor, kabel,...

gremlin

Zdravo.
Saj sem vpisal zgenerirano kodo, me je naprej spustlo in preden vse skupej padlo v vodo iskalo citroen-web.server.

Free memory 728,9MB.
Vse karte"maps" so obkljukane in Ne morem potrdit nadgradnje oz. FINISH. Èe pa odkljukam določene karte"maps", s tem znižam (MB) me spusti dalje - FINISH.

Nato treba vpisat kodo, ki se je generirala za moje vozilo, vendar potem se postopek ustavi, ker me vrže v meni-MAPS.
[SIGPIC][/SIGPIC]

DejanO

mene so pa te karte za Smeg+ iV2 (C4 2017) hecale, mape 2020-2 pa so se naložile brez težav.

alan30

Gremlin jaz imam identičen problem pri nadgradnji kart kot ti, ali si že uspel posodobiti kartografijo.
[SIGPIC][/SIGPIC]