Nove karte 2021-1 za RT6 in SMEG

Začel/a SeBcHy, Februar 19, 2021, 01:18:20 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

SAMSON

Citat od: zlomjo;274349Aktivira se z Diagboxom, ki mora biti prijavljen na Citroenove serverje, kar pomeni da je tu še plačljiv žeton za povezavo, ki velja le za en avto. Moram pa še raziskati eno možnost ročnega kodiranja, bom po prvemu, ko grejo bilance mimo. In še zadnja možnost, da prebereš nastavitve v mobitel in potem preko linuxov popraviš in z mobitelom vrneš nazaj v avto. To je teorija, raziskoval bom pa aprila.

Zlomjo...a bi se to dalo uredit na mojem peugeot 2008-SMEG+...
Plačam če ni predrago...

zlomjo

Rade volje pomagam. Poznam le teorijo, bom pa poskusil. Jaz sem si posodobil fw in od takrat sem brez mirrorlinka na enemu SMEG-u. Za drugega, ki bi mu rad obrnil sliko pa čakam še kabel za ekran, da ne tikam ženin avto po nepotrebnem, ker je velika paničarka.

zlikovski

Zlomjo, se pravi da imaš enega SMEG viška, na katerem ti nedela mirrorlink?

zlomjo

Ja, eden je viška. Trenutno imam na enemu c3čku še RT6. Ko pride kabel, bom pa še drugega montiral. Sicer pa čakam na prijatelja iz Nemčije, da mi prinese še enega z DAB-om, ki me že tam čaka.

zlikovski

Takega imel bi tudi jaz :)

A ni pri DAB tako, da potrebuješ samo dodatno anteno in v mirascript aktivirati DAB funkcijo, govorim za RT6.

zlomjo

SMEG ima pri robu DAB modul. Predvidevam, da ga ima tudi RT6 na podoben način, saj je na matični plošči RT6 pripravljeno da se gor nalota reža za ta modul. Nisem pa še videl RT6 z DAB-om, ga je pa imel nekdo tu na forumu, samo takega brez prednje plošče. Zato ga tudi nisem kupil.

zlikovski

Sem mislil, da je treba samo anteno nabavit ter priklopit in z mirascript aktivirat.

SAMSON

zlomjo...do sedaj sem mislil,da je možno narediti mirrorlink samo na SMEG IV2...na SMEG+ pa kao ni možno...zdaj mi pa res ni več jasno..

zlomjo

Oprosti, ko sem napisal SMEG, sem mislil na moja dva, ki pa sta oba IV2. SMEG+ še nisem imel po rokah.

sakrabolt

Obstaja pa neki vmesnik za SMEG+, a ima kdo to namontirano?
link

c5 exclusive

Èe se ne motim je tole za avte z že vgrajenim carplayem. Tale naprava služi zgolj za to, da ni potrebna povezava s kablom ampak se lahko povežeš brezžično na carplay. Je pa tudi naprava bolj tako saj nudi povezavo le Apple produktom.
Citroen C5 2.0 BlueHDi 180 Exclusive Avt. 2016 (privat)
Opel Insignia 2.0 CDTI edition start/stop 2014 (privat)
Audi A6 Avant 3.0 TDI clean diesel quattro S tronic 2015 (služben)

SAMSON

ima kdo izkusnje?kaj bi sploh delovalo,če bi SMEG+ enostavno zamenjal z SMEG+ IV2   ??

Dr. MadMan

Taka menjava bi načeloma morala jit enostavno skozi. Ker sta si dokaj podobna.
Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si

SeBcHy

Malo updejta glede radarjev.
Na spodnjem linku dobite zadnje "gratis" dostopne uradne PSA radarje. Verzija marec 2021. Delujejo na navigacijah RT5, RT6 in vseh SMEG-ih (naj bi delali tudi na RT4 ampak nisem 100%):
https://mega.nz/file/tBEHUApa#aqU6OWu369PMseB49EUjCMJnxMsQeTyq6QDWrciil6o