P: DS5, 2016, 2.0 BlueHDI Executive

Začel/a dvorjan, Avgust 30, 2020, 05:34:55 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

@Cojko: Pa to se ne bi ravno strinjal. Ze res, da ima nekaj vec kilometrov od povprecja, ima pa zato ze narejen velik servis in saniran AdBlue, kar sta kar konkretna stroska, ki tiste z nekaj 10.000 km manj se cakata.

Poleg tega ima vec opreme od vecine - tudi LED zaromete, ki svetijo v ovinek.
In se biserno bele barve je, ki DS5 dalec najbolj pase, kot sta mi potrdila tudi dva, ki sta se zanimala zanj - da drugih sploh ne gledata ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

zlikovski

Da nebo pomote, z mojega vidika, je avto vredena tega denarja definitivno, ker je avto kvaliteten ter tudi materiali, ter notranjost je kot se šika.

garac

Zliko se ne strinjam povsem s teboj. Res je lep tudi znotraj, ma tisti gumbi ko se obrabijo jih je prav grdo videt
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

zlikovski

Lovro

@ Dvorjan, pogovori se z Visarjem, on je svojega hibrida prodal, pa ti mogoče da smernice, kakšne so trenutne cene.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

visar

pod ceno...
nov je bil 43k€
jaz sem dve leti starega dobil za 14k€ (res je imel 160Mm)
sedaj po 4 letih in 270Mm sem ga prodal za 6k€

tudi je imel vse servise, bil je H4 z zelo veliko opreme pa vseeno...
______/\\______
______/\\______

ModelJT

Jaz sem mnenja da se ne prodaja dobro tudi zato ker večina ljudi sploh ne ve da obstaja.
[SIGPIC][/SIGPIC]

visar

V kolikor so me ljudje klicali in v živo avto pogledali so se odločili za Pižoja.
Problem je prtljažnik na hibridu, kjer je pepelnik v ameriški ladji večji. Pežo pa ima tudi večjega pa še odpiranje je veliko bolj uporabno.
______/\\______
______/\\______

Čojko

Citat od: dvorjan;272493In se biserno bele barve je, ki DS5 dalec najbolj pase, kot sta mi potrdila tudi dva, ki sta se zanimala zanj - da drugih sploh ne gledata ...

In kaj je bil razlog da ga nista kupila?

zlomjo

Citat od: Èojko;272507In kaj je bil razlog da ga nista kupila?

Cena. Vsi bi imeli radi poceni, če mene vprašaš.

gepl83

Ja vedet moraš, da ta avto čez 4 leta pa sploh ne boš več prodal. Oziroma mogoče za 2 jurja. To je največji problem. Zato vsak, ki gleda tak avto, upa na res nizko ceno. Da ne bo njega potem bolelo ko bo prodajal. Ni to sklumpan passat, ki se kar proda, pa če je ves razretan.

dvorjan

Citat od: Èojko;272507In kaj je bil razlog da ga nista kupila?

Pri prvemu cena, drugi pa je rekel, da isce za zeno, pa da ni preprican, da ji bo velikost vsec - ces, da je prevelik.

V tretje gre rado, pravijo. =)

Čojko

Ti privoščim.

Jaz se držim tega:
Prvi pravi kupec je najboljši kupec.

dvorjan

Danes je DS5 dobil novega lastnika. Zdaj ga bo @Janez občudoval vsak dan. =)

andraž

Tole je pa trajalo... Skoraj neverjetno, kako se ds5, kljub temu, da ne zgledajo slabo in se ne kvarijo ravno veliko, težko hitro prodajo.