Dspecial

Začel/a andraž, Avgust 21, 2020, 09:18:41 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Čojko

Jaz lahko ponudim zamenjavo - tri male žabe za eno veliko. Kaj praviš? :BigThumbs:

andraž

Ti bi bil glede pedantnosti pravi kupec. Tebi bi jo z veseljem in seveda hkrati s težkim srcem prodal.
Ni poanta menjava... problem je denar, ki mi ga nekdo dolguje. Vrnil naj bi konec maja... konca maja kot kaže ni in ga še lep čas ne bo. Jaz pa ta denar začetek septembra rabim...
Dobrota je sirota ali vsaka šola nekaj stane...

Čojko

Kaj pa banka? Ali obstaja hipoteka na starodobnika?
Res je neumno za tako reč življenski avto prodajat.

andraž

Obstaja hipoteka na nepremičnine.

gule

Èe se ta norija z Korono nadaljuje, bo vse več takšnih, ki prodajajo. Težki časi.

Poštar

Citat od: andraž;268622Dobrota je sirota ali vsaka šola nekaj stane...

Zanimivo, tudi pri meni je bilo v maju pred dvema letoma, ko sem reševal, na lepe oči, nekoga, ki sem mu zaupal, poznal celo življenje. Denarja do danes ni, vedno je bilo nekaj vmes, sedaj, ko je pred novo hišo nov avto, me tudi pozna ne več. Kot praviš, dobrota je sirota, le cena šolanja mi je previsoka, še malo bi dodal in bi lahko kupil tvojo lepo DS-ko.

andraž

Čojko

Uhuhu, ne me rajcat. Je vse to original, al je bila kaj obnovljena? Koliko je realnih km?

andraž

Iz Nizozemske je prišla pred trinajst leti kleparsko in ličarsko urejena, tam je bilo to po stanju barve narejeno pred cca. tremi, štirimi leti. Ni bila to neka super briljantna obnova, vsekakor pa ne slaba, če je po skoraj dvajsetih letih še vse ok.
Vse ostalo; gume, sedeže, tepiha, poliranje inoxa... sem opravil v prvih dveh letih lastništva.
Glede kilometrov je vse zelo relativno ob pet mestnem števcu, vendar glede na stanje in kako se vozi, ter kaj so povedali vsi mehaniki, ki so servisirali avto, je na prvem mestu 1. Torej 171000.

andraž

Lovro

To žabo sem večkrat videl v živo in je res urejena do najmanjših detajlov.

Kot sem že rekel, upam, da je Andražu vseeno ne bo treba prodati.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

tomaz555

Želim ti, da jo dobro in hitro prodaš. Ne bo lahko, vsaj iz mojih izkušenj.

dvorjan

The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Citroenovc

OK

LP
Primož

andraž

Nekaj je. Celo ponudbe. Ni pa toliko klicanja, da bi se telefon izpraznil čez dan.