Nove karte 2020-2 za RT6 in SMEG

Začel/a SeBcHy, Avgust 04, 2020, 02:44:12 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

zlomjo

Tukaj ti je eno mapo nepravilno zaključilo. Ne vem ali si dajal vse v paketu, ali pa si po zaključku prekinil. Rešitev je, da greš lepo počasi eno po eno ponovno naložit, dokler ne boš naložil te, ki ti šteka. Lahko začneš od tam kjer veš, da ti je pravilno zaključilo.

zlomjo

Zdaj sem še 1x prebral. Naložit najprej Italijo, ko ti vse zaključi pa poglej, če prav dela itd. Brisat jih ne moreš, ko nima dovolj spomina te pa sam vpraša ali katero zbrišeš, da ti naloži novo, ki si jo izbral.

gorank

Citat od: zlomjo;268580Tukaj ti je eno mapo nepravilno zaključilo. Ne vem ali si dajal vse v paketu, ali pa si po zaključku prekinil. Rešitev je, da greš lepo počasi eno po eno ponovno naložit, dokler ne boš naložil te, ki ti šteka. Lahko začneš od tam kjer veš, da ti je pravilno zaključilo.

kaj pa če bi te zadnji dve in ostale kar pobrisal? teh starih iz leta 2015 res ne rabim... ali veš kje naj najdem postopek za to?

Ali lahko uploadam mape med vožnjo? ker res jih dolgo nalaga...

c5 exclusive

Lahko jih uplodaš med vožnjo. Npr. vsak dan, ko greš v službo med vožnjo eno mapo.

lp
Citroen C5 2.0 BlueHDi 180 Exclusive Avt. 2016 (privat)
Opel Insignia 2.0 CDTI edition start/stop 2014 (privat)
Audi A6 Avant 3.0 TDI clean diesel quattro S tronic 2015 (služben)

zlomjo

Nisem še zasledil, da bi lahko brisal neželjene mape. Jaz nalagam mape, kadar grem na daljšo pot. Včasih moram kako mapo tudi parkrat nalagati, da se v redu zaključi. Ne vem zakaj. Itak nimaš koga vprašati, še najmanj pa pooblaščence.

zlikovski

Dr. MadMan

Mape prepisuje. Èe je premalo prostora ti ponudi brisanje map. To pa da moraš posamezno mapo nalagat večkrat nakazuje da bo šel pomnilnik počasi pa pa.
Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si

gorank

Citat od: Dr. MadMan;268597Mape prepisuje. Èe je premalo prostora ti ponudi brisanje map. To pa da moraš posamezno mapo nalagat večkrat nakazuje da bo šel pomnilnik počasi pa pa.

Meni map ni nič prepisovalo...imam skupek starih in novih map, se vidi na fotografiji.

To da bo pa šel pomnilnik papa pa kaj točno s tem misliš?? da bo avto še v za smeti ali kaj? potrebno menjati kaj če gre papa?
:breaking_pc:

Zanima me konkretno... brisanje map, kljub temu da ima še dovolj prostora. Kako se  to naredi? Ali bom spet moral par ur sedeti za računalnikom in iskati vsepovsod...

zlomjo

Èe posodobiš mapo, ki jo že imaš, ti jo prepiše. Èe neke mape še nimaš, ti jo doda. Ko ti pa zmanjka prostora, ti ponudi da izbereš katero mapo bi izbrisal. In to je tudi edina možnost brisanja mape. Èe ne verjameš, pa guglaj da se boš prepričal.

Papa pa gre verjetno microsd kartica, ki se jo da zamenjati.

gorank

Citat od: zlomjo;268614Èe posodobiš mapo, ki jo že imaš, ti jo prepiše. Èe neke mape še nimaš, ti jo doda. Ko ti pa zmanjka prostora, ti ponudi da izbereš katero mapo bi izbrisal. In to je tudi edina možnost brisanja mape. Èe ne verjameš, pa guglaj da se boš prepričal.

Papa pa gre verjetno microsd kartica, ki se jo da zamenjati.

:BigThumbs: še dobro da se jo da zamenjati ker sem se že ustrašil da če to gre je to to...kje pa se nahaja tale kartica?

Semnpa že zasledil na enem forumu da obstaja skripta za brisanje map ampak še nisem uspel preveriti...zagotovo jo najdemninnpošljem link...

zlikovski

Jaz pa imam problem z nalaganjem, nikajor mi noče prebrati usb, probal vse variante različne ključe od 16-32 Gb fat 32 takšen in drugačen bit zapisovanja in vedno mi napiše manjkajoči fajl ali okvara nekaj v tem smislu.

zlomjo

Citat od: gorank;268644:BigThumbs: še dobro da se jo da zamenjati ker sem se že ustrašil da če to gre je to to...kje pa se nahaja tale kartica?

Semnpa že zasledil na enem forumu da obstaja skripta za brisanje map ampak še nisem uspel preveriti...zagotovo jo najdemninnpošljem link...

Kartica je na matični plošči radia.

Ko najdeš link, ga prosim pošlji.

zlomjo

Citat od: zlikovski;268653Jaz pa imam problem z nalaganjem, nikajor mi noče prebrati usb, probal vse variante različne ključe od 16-32 Gb fat 32 takšen in drugačen bit zapisovanja in vedno mi napiše manjkajoči fajl ali okvara nekaj v tem smislu.

Jaz ključke formatiram na starem xp-ju in potem odzipam na ključek.

zlikovski

sem to že delal, ampak mi zdaj nikakor neprime, isti ključ isti format,....

zlomjo

Za krompirjeve počitnice pridem v Moravce. Èe do takrat ne boš imel poštimano, se lahko vidiva.