2CV6 Special

Začel/a Gox, Junij 08, 2020, 10:19:43 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

In zdaj imaš vozilo, ki ima pedigre in karizmo. O njemu piši, ne pa o tistem plastikanerju z Mini mašino. Malo heca, a ne? Èestitke, pravi stroj!

zlikovski

Lepo porihtan, naj ti dobro služi.

dbostjan

Zelo lep, čestitke za nakup. Želim ti veliko užitka v vožnji in srečno prevoženih kilometrov!

ModelJT

:emot112::emot112::emot112:
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Evo ga. Zelo lepa barvna kombinacija in zelo lepo ohranjen zgleda na slikah. Obilo veselja z njim pa dosti kilometrov! Èestitke in srečno vožnjo.

p.s. Drugič pa prej povejte da pridete na štajersko!

gero

Fajn , kupu si odličnga spačka ki je bil nedolgo nazaj obnovljen. Glede na to ka fse si že moral zamenjat...zdej bo še bolši kot obnovljen...tak se dela...malo za hec , zdej pa še malo zares...merkaj ga..pa cajt bi že bil da se začne guncat...gor na bregi pr Mačkah si ga bom pa malo bol pogledo...

gule

Gox koliko si dal za stroj, če ni skrivnost?

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

CEPETKO

Nabavi še avtodom 2CV.
Citroen - kreative tehnoloži.

Gox

Ker je bilo kar nekaj govora o ceni, sem malo uredil mojo temo :)

Oglas lahko vidite v priponki ... ni bil glih najcenejši. Je pa bil bivši lastnik "trd" za pogajanja, oz. zelo zelo trd ... saj na koncu za popust celih 34,99€ ni hotel slišat prav nič ... Mi je pa bil moder spaček všeč že na prvi pogled in sem ga dokaj hitro kupil.

Nove Michelinke so že na poti ...

Ko kličeš v Maribor, pa ti rečejo ... Nč ne spustim ceno, avto je u nulo, to samo pali i vozi :) Obnovljen, ko nov ... hmmm, no ja :)

zlikovski

Èist vredu cena za tak avto.
jaz bi edino podvozje in koletoke premazal z zaščito, ter v pragove špricnil vosek.

GSclub

Lep je...zlahka razumem, da se voziš predvsem z njim, veliko užitkov:)

gule

Fini denarci. A kot pravijo v BiH, Æeif nije skup nipošto.

Gox

Pa so prispele, dva spačka na obali bosta kmalu na novih Michelinkah :)

:BigThumbs:

andraž

Kako je pa s kvaliteto teh gum? Glede na državo izdelave?