Združitev PSA in FIAT CHRYSLER

Začel/a Sebek, Oktober 31, 2019, 12:42:00 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Zeko124

Citat od: gule;260625Na koncu bodo itak vse Kitajci kupili. Volvo so že. V Citroenu tudi imajo prste.

Ja, samo da Volvo funkcionira. Glede na nedavno testno vožnjo z Damjanovim (rsm23) bi rekel da zelo dobro. :BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

jumper1

[ATTACH] [/ATTACH]
Citat od: Zeko124;260639Ja, samo da Volvo funkcionira. Glede na nedavno testno vožnjo z Damjanovim (rsm23) bi rekel da zelo dobro. :BigThumbs:

To pa je Volvotov 5 cilindraš

dexterboy

:emot15:
Ali se to mora prvo segreti na delovno temperaturo, da zadihta?
Sej, če je 5 cilindrov, pa enega vzameš, je še vedno 4 cilindraš.
Pa še manjša poraba je...
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

Zeko124

Citat od: jumper1;260667[ATTACH] [/ATTACH]

Kateri točno? Tisto sranje od prve serije z DPF filtri kjer so pokale glave?

@ Dexter oprosti, ampak vozil sem več 2.2 HDi-jev pa si upam trdit da povprečen D5 poči to zadevo dol tudi samo s štirimi od petih. O porabi sploh ne bom izgubljal besed.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

gero

Mogoče pa združitev ni slaba ideja.Skupni razvoj, nižji stroški,. Več glav več ve..Wankl ni bi v Nemčiji nic posebno dober, tud Citroen ni rešil stvari.Japonci so ga pa pogruntal pa postimal pa jih še danes proizvajajo..Uspešno..

gule

Mislim da so Wankel tudi Japonci opustili.

mirchi

Citat od: jumper1;260667[ATTACH] [/ATTACH]

Kaj se je zgodlo?kateri motor,letnik?
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

dexterboy

Potem, ko so ugotovili, da avto ni več servisiran na pooblaščenem servisu, so na daljavo preko programske opreme prekinili dotok goriva v en cilinder, zmanjšali pritisk olja in povečali napetost v električnih tokokrogih, da so se uporabniki pregrevali in je prihajalo do pogostejših okvar. Motorna diagnostika pa je javljala okvare, ki se sploh niso dogajale...
:emot15:
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

gule

:BigThumbs:Eden boljših odgovorov zadnji čas.