Koline C5 tourer V6 HDi

Začel/a DejanO, Oktober 17, 2019, 09:33:46 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Jaz bi to mel v limuzini paše to v limuzino???

Sedeži? Apaturke nebi manjaval.. Vzel pa bi jo nikoli ne veš...

andraž

Menda so sedeži identični v karavanu in limuzini.

DejanO

dečki kako pa je z zadnjimi vrati? Paneli ne bodo šli gor v primeru, da so spodnji deli drugačni.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

DejanO

predali v sprednjih panelih imajo lučke, če se približaš z roko
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

DejanO

cena se mi zdi je zmerna, s tem da še lahko svoje prodaš

Xandrej

Kaj zdaj so še sedeži al jih več ni?

DejanO

danes ob 13.00 so še bili!

V ponedeljek grem spet če treba, sem v bližini.
Po robo pa moraš s kombijem.

alesz

Citat od: DejanO;259785kdo ve kje se nahaja ojačevalec hifi systema?
...skrajno desno ,na požarni steni,pod armaturo.

DejanO

Citat od: alesz;259802...skrajno desno ,na požarni steni,pod armaturo.

hvala, vrhunsko Aleš, pogledam v ponedeljek, če še je.

dexterboy

@alesz; je to slika iz privatnega ali službenega PC-ja?
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

Nikokaoja

Živijo, če ne bo nobel vzel sedežev, bi bil jaz zainteresiran za motorček voznikovega sedeža za naprej in nazaj, ker mi je crknil. Nov pa je svinjsko drag. Je mogoče kupiti samo to?

Len

andraž

Verjetno bo treba kupit kar cel sedež.

dexterboy

@andraž, je tvoj voznikov sedež že kaj "zgonjen"? Včeraj sem brskal tapetniške strani na medmrežju (namesto, da bi si spočil oči na Šmarni gori), pa sem do sedaj našel zgolj mojstra za volan zrihtat :(
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

DejanO

opustil iskanje ojačevalca po lupini, še fotka sredinske konzole, sam sem vzel samo velik ekran kabel in ambientalno dolgo lučko pod armaturo.

DejanO

Citat od: andraž;259828Verjetno bo treba kupit kar cel sedež.

seveda, potem so ostali neuporabni. Je en sedež, komplet usnje na Avtonetu, pod rezervni deli. Tip je iz Vrhnike.