Nove karte 2019-2 za RT6 in SMEG

Začel/a SeBcHy, Julij 17, 2019, 01:44:41 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

c5avtomobil

Karte mi je uspelo posodobiti na zadnjo različico.
Zdaj pa še sistem, ampak raje vprašam kot, da naredim kakšno neumnost.
Različica sistema ki jo imam je SMEG5.4.B.R8 - DATED - 1-12-15.

Mi lahko prosim pošljete link do novejšega sitema, ki deluje 100%.
Katera pa je zadnja delujoča različica in kaj prinaša posodobitev oz. zakaj je boljša od te, ki jo imam?
Hvala za info.
Lp

lalan

Ali te novejše karte kažejo omejitev hitrosti na zgornjem zaslonu (c4 picasso) tudi v krajih, ali samo na regionalkah in AC?
2 Picassoja imamo

lalan

Na smeg+ c4 picasso ni placa za tole. Kako daš eno karto, ki je ne rabiš, dol...
2 Picassoja imamo

DejanO

Mape in SW sem potegnil dol, ampak mape so prevelike (5.3GB) za navadni dvd ampak moram najti double layer. Kaj zapečem normalno po iso standardu z 7zipom razpakirane mape in fajle na nizki hitrosti, ne. Imam Nero-ta. Moram kako poimenovati ime DVD? Še je kakšna finta za upgrade? LP
Gre za e-Myway.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

DejanO

A, sem že dobil odgovor strokovnjaka, naloži se preko usb ključa 8 GB, formatiranega FAT32.
Lp
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

Prosurfer

Tako je, enostavneje in hitreje je preko USB, lahko pa tudi preko DVD double layer. Oboje preizkušeno deluje.

zlikovski

Kje se da to dobiti? In seveda zraven navodila.

lalan

Zanimivo, kako se nam fučka za naš jezik. Èeš se jim ne splača za par 100 prodanih v slo. Glavo dol...
2 Picassoja imamo

Dr. MadMan

Zato sem jaz naredil prevode za RT4, RT5, RT6. Ko sem jih prosil za pomoč pri prevajanju RT6 sem celo dobil grožnje s sodnim pregonom tako da...
Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si

sebi

Za leto 2020 obljubljajo Slo menije, upam da res že končno naredijo in nehajo z zavlačevanjem...

lalan

Citat od: Dr. MadMan;261109Zato sem jaz naredil prevode za RT4, RT5, RT6. Ko sem jih prosil za pomoč pri prevajanju RT6 sem celo dobil grožnje s sodnim pregonom tako da...
Èeprav ne poznam sceno hvala za ta trud.
V bistvu bi me res zanimalo, če bi naredili vseslovensko akcijo in nebi v letu 2020 kopili nobenega avtomobila v sloveniji, ki nima popolnih slovenskih navodil, slovenskih menijev, navigacije... Ali bi kapitalisti še vedno odmahnili z roko. Tu naj okaram AMZS, društvo za zaščito potrošnikov in vse podobne organizacije. Da vas sram ni...
2 Picassoja imamo

Prosurfer

Kaj pa če ne bi kupili v 2020 nobenega računalnika, ki nima BIOS-a v SLO jeziku?
Pa nobenega stroja, ki nima vseh menijev in dokumentacije v naši domači šprahi?

Sliši se zelo zanimivo in logično (saj smo vendar enaki med enakimi v EU, vsaj v teoriji), ampak...Bora Ðorðeviæ je že davno nazaj vedel, zakaj to ne bi šlo. :)

DejanO

Danes Gorenjev sušilec in pralni stroj ne znata več slovensko, napisi so ang. ali nemški.
Prejšnji 10 in več let stari so znali.

DejanO

Citat od: Dr. MadMan;261109Zato sem jaz naredil prevode za RT4, RT5, RT6. Ko sem jih prosil za pomoč pri prevajanju RT6 sem celo dobil grožnje s sodnim pregonom tako da...

Verjetno bi se moral obrniti na razvijalca te programske opreme oz. Dobavitelja navigacijske naprave. Oni nimajo nič s tem v LJ ali prej v Kp.
Mogoče v Parizu, v razvojnem centru PSA Velizy.
Škoda bi vsaj probali vsaj z  informacijami.

Dr. MadMan

Ne vem več točno kdaj ampak bil sem v kontaktu s Parizom. Ne spomnem se točno kdo. Grožnja s tožbo je prišla direktno iz pariškega PSA oddelka. Tako da...
Hotel sem samo da pomagajo z namigom katera programska oprema se uporablja za kodiranje glasov zapisanih gor, da bi menijem dodal še govor. Končali smo po nežnem opominu z njihove strani.
Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si