A je še kdo tu?

Začel/a boklavdi, April 30, 2019, 11:12:23 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Poštar

Èe sem lahko odkrit, te niti malo ne razumem o čem pišeš.

c5 exclusive

@Poštar veliko ljudi je vzelo podaljšan vikend res misliš, da bo med prazniki gor? Sploh pa tole ni nekakšna prioriteta Citroena Slovenije ampak je bolj nekakšna stvar, ki jo morajo narediti zaradi 100 letnice. Èe bolje pogledaš ne vem če opaziš kakšno Citroen vozilo, ki se nahaja v Sloveniji vsaj kolikor sem sam pogledal.
lp
Citroen C5 2.0 BlueHDi 180 Exclusive Avt. 2016 (privat)
Opel Insignia 2.0 CDTI edition start/stop 2014 (privat)
Audi A6 Avant 3.0 TDI clean diesel quattro S tronic 2015 (služben)

Poštar

Potem bi pa ob ob prijavi lahko dodali neko pojasnilo, da bo objava na zemljevidu z zamikom, po obdelavi podatkov, karkoli, da človek ve ali stvar deluje ali ne.

Zanimalo me je le, če kdo ve kakšen je postopek po oddaji, dobim pa neki info o dopustu vodstva citroen kluba, francoskem umagu, in antasijevi urni postavki... kot rečeno, nimam pojma kako vse skupaj povezati z dodajanjem vozila na zemljevid ob citroenovi obletnici.
Ni mi neka prioriteta, vprašanje je bilo iz radovednosti. Èe bo objavljeno bo, če ne ne. Sploh ni težave, sem pač mislil, da daš zahtevane podatke, sliko in je objavljeno pa očitno ni tako.

Drugače sem na zemljevidu Slovenije zasledil Amija, Xsaro Picasso, ter XM-a.

c5 exclusive

Počakaj še kakšen teden verjamem, da bodo vnesli ampak sedaj se zaradi praznikov ni izšlo.
lp
Citroen C5 2.0 BlueHDi 180 Exclusive Avt. 2016 (privat)
Opel Insignia 2.0 CDTI edition start/stop 2014 (privat)
Audi A6 Avant 3.0 TDI clean diesel quattro S tronic 2015 (služben)

boklavdi

sušo

Tole traja preden admini poklikajo. Pa tok bedast interface je, da je naša 6Tica dvakrat... kar je bolje kot nobenkrat.
No mogoče sem pa bedast jest. He he

Lenko

Tudi mi smo že gor. Dva dni je trajalo.

Poštar

Sinoči sem videl, da je tudi moj gor, objavili so pa avto dodan na francoski strani, brez pripisa. nIma veze, gor je in to je to.

Aja, avtorjevo rdečo C6 sem pa tudi videl. Zelo lep avto.