sedežne prevleke

Začel/a honda, September 04, 2007, 09:52:39 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

sloslo

Mene pa zanima, če je kdo našel kakšno cenejšo varianto prevlek, ne ravno zašitih po meri.Imam otroka in nekaj bo treba dati gor.

gigo

Ja, še najbolj poceni ti je potem ena deka al pa kaka rjuha pa si hitro rešu problem.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

perom

Sloslo priporočam ti prevleke iz firme avtobutique. Za mojega AX-a sem jih dal sešiti po meri, za C4 pa imajo sigurno že narejene in jih boš lahko prej tudi preizkusil. Izbereš si med polno materiali in raznimi barvnimi kombinacijami. Poglej si malo moj album, je tudi nekaj slik sedežev. So zelo kvalitetne, pa še popolnoma nič se ne opazi, da niso original.

Za vse sedeže sem plačal 55 eurov:) Ti bi dal verjetno malo več zaradi kvadrature.

Trgovino pa imajo v BTC-ju. Èe boš za, ti opišem v kateri hali točno. :BigThumbs:
C4 Coupe 2.0 HDi VTR - 05\' - 151000 km
AX Caban 1.1i - 94\' - 201000 km

sloslo

Ugibam...a je to tista trgovina v hali A v kleti, čisto pri vhodu oz. izhodu na strani tržnice BTC?Tam sem enkrat kupil prevleke za moj prejšnji avto.Bile so malce dražje od kiča, če se spomnim ene 12 takratnih jurčkov ampak po 5 letih kot nove.

perom

Ja, isto trgovino imava v mislih. A si tam že pogledal ali nisi zainteresiran?
C4 Coupe 2.0 HDi VTR - 05\' - 151000 km
AX Caban 1.1i - 94\' - 201000 km

sloslo

Še nisem uspel priti do tja.Bom pa šel in sporočil, če koga zanima, kaj se da dobiti, da ne bodo nekateri dek pa rjuh gor dajali:)

bramar

sloslo

Evo sem kar poklical tja.Prevleke se da dobiti, nimajo na zalogi, cena pa bi bila okoli 90 eur.So pa, če so približno take, kot sem jih imel jaz v prejšnjem avtu zelo kvalitetne.

sloslo

Sem nabavil prevleke, pa ne za 200, 90 ampak 28 eur.Se mi zdijo čisto OK.Rezultat si pa poglejte na slikah.Èe bi hotel, bi jih lahko še bolj napel, edino kar manjka so zaščite za naslone za roke.To bom pa rečil s kakšno črno tkanino.

bramar

Hm, zdaj pa ne vem, bi jih tudi dal gor ali ne? Sem pa jih že pošprical s cocacolo ...