NOVI SUV C5 AIRCROSS

Začel/a gule, December 01, 2018, 10:57:00 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

andraž

Kljub temu, da ni 4wd razmišljam o nakupu.

bego20

Lep avto, bode v oci to da ce vzames 180ps dizla avtomatika z naj opremo je cena 40.000€..se zmer pa nimas tistga kar naj bi imel suv, to je 4x4..cakam se da ga dobijo v avtohise in da grem na testno voznjo, ce mi bo se zmeraj vsec bom pocakal da bo star 2 leti in vzel rabljenega kteri ne bo vec kot 25000 takrat
Citroen C5 Tourer Exclusive 2.0HDi 164KM Avt.

gule

Brez 4wd je to samo šminka. C4 aircross, je edina izbira, pa še to se ne proizvaja več.

GSclub

V katalogu piše, da ima zadaj poltogo premo, bratranca P3008 in 5008 pa imata posamično vzemetenje...meni je to korak nazaj...

CEPETKO

Za po mestu je kdor pa je na podeželju pa 4wd seveda ne pri citroenu ker ko so ti začeli delati suv-eje je trg  že poln teh gajb. Jaz jim pravim gajbe ker to pravzaprav so. Edina prednost je višina sedeža in višina sedenja ter pogon 4wd malo za pozimi za teh par sneženih dni oz če si gozdar, lovec, hribolazec.
Citroen - kreative tehnoloži.

zlikovski

Nevem zakaj ga še serjejo z temi dizli. Z tem modelom pa so napravili krompir.
Posploh nima nobenega DNK o C5.

gule

To je dobro za nas na Balkanu. Poceni dobimo turbo traktorje from Deutschland.

HidroThorax

Citat od: zlikovski;250534Nevem zakaj ga še serjejo z temi dizli. Z tem modelom pa so napravili krompir.
Posploh nima nobenega DNK o C5.

Mene tudi jezi, da ne moreš kupiti limuzine pri Citroenu pa da ma 4 cilindre bencinar...Me pa zanima kak se bo peljal Aircross.
Imel: C5 II 1.6 HDi, C6 2.7 HDi V6, Activa 2.0 TCT, C4 1.6i 16v VTR By Loeb, C5 I 3.0 V6 Break, C5 II 3.0 V6, H XG30 3.0 V6, C6 2.7 HDi V6, Kia XCeed 1.4 T-GDI '20, Escalade 6.2 V8 '07, Linc. Town Car 5.0 V8 '84, Chrysler 300M 3.5 V6 '99, MB S500 L 4Matic '05
Imam: Lincoln Town Car 4.6 V8 '98, C5 X

Jelly

Men osebno aricross c5 ne potegne kot tud ni peugeot 5008

Mi je pa vsec nov Peugeot 508SW

gule

Citat od: Jelly;250572Men osebno aricross c5 ne potegne kot tud ni peugeot 5008

Mi je pa vsec nov Peugeot 508SW

I tata bi sine. Končno en spodobno dizajniran Pižo. Je dejansko naslednik C5/X7.
:BigThumbs:

sebi

Konfigurator dela za C5 Aircross, ne vidim pa nikjer opcije za Webasto, je možno da ga ni?

sušo

Zdej bi že lohk bil default v vseh
Mogoče je v tem keč.

DejanO

Citat od: sebi;250854Konfigurator dela za C5 Aircross, ne vidim pa nikjer opcije za Webasto, je možno da ga ni?

Poglej v cenik dodatne opreme, tudi Focal ali kakšnega drugega boljšega ozvočenja zaenkrat ni. Imajo ga Peugeoti in DS7, se pravi bratranci.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

CEPETKO

Peugeot je sanjska koza citroen pa shirana molzna krava brez repa in roglov za izčrpavanje. Počasi bodo volan  motor in sedeži ter luči kot dodatna oprema. Peugeot pa bo to imel serijsko. Lev je zelo požrešen in nenasiten.
Citroen - kreative tehnoloži.

Ci7

Aktualni C5 c7 bo torej še par let povsem v skladu s časom, sploh s klimo na gumbe. Ga vidim takole na avtocesti, exclusive, čisto nič ni za npr novim passatom. Res brezčasen dober dizajn.