RNEG (MyWay) - nove neuradne karte 2018-2

Začel/a SeBcHy, Avgust 20, 2018, 03:45:57 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

zlomjo

Hvala, da po koroni spimpamo ****ju nove karte.

zlikovski

zlomjo

Do zdaj sem se ukvarjal le z RT6. Upam, da mi bo ratalo za RNEG, pa SMEG, ki ga bom imel v obeh c3čkih. Zaradi korone imam še vedno SMEG-a z DAB-om v Munchenu. Včeraj sem hotel posodobit SMEG-ove zemljevide, pa mi ni šlo vse po logiki. Potrebujem še izobraževanja.

zlikovski

Se pravi da karte od RT6 niso kompatibilne za SMEG?

zlomjo

So. Samo mi ni hotel nalagati novih. Kod da bi bile že posodobljene, pa po moje niso. Bom jutri bolj podrobno opisal kaj me je mučilo.

DejanO

dobil se te Myway RNEG karte 2022 na sd kartici, jih presnel na drugo ampak ne delajo v redu, mapa je samo ena, v njej pa par datotek 7GB. So kake finte, da bo delalo na radiu. Zdaj ko se vozi mu kaže samo prazno. Zdaj imam njegovo staro SD kartico in primerjam kaj vse ima on tam gor.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

zlikovski

DejanO

imam jih, samo zadeva ne dela v radiu RNEG, ko mu zamenjam kartico, tu ne vem, kaj je narobe.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

Dr. MadMan

Èe si pripravljal kartico na Windows sistemu moraš odstraniti sistemsko sranje, ki ti ga gor nabije.
Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si

DejanO

sem, pogledam če so kake čudne datoteke v mapi. Hvala.

DejanO

INSTALL:

Min. 16gb SD card, or micro sd in a normal sd card slot.
Formatting in Windows to FAT32 (64kbyte filesystem!)

Run "HardDiskSerialNumberChanger.exe",
choose your SD card letter and modify the sd card serial to: FC30-3DA9

Copy from torrent the database folder to the sd card (not the database include, THE DATABASE FOLDER!).

Before ejecting the sdcard, checking in the sdcard a windows created hidden "system volume information" folder AND DELETE!!!

DejanO

DejanO

zlikovski

Èe prav razumem si samo prekopiral. Na radiju si prek mirascript blokiral preverjanje serijske ob nadgradnji map. Razmišljam naglas :)

DejanO

ja prekopiral,
miro imam, ne vem da moram kaj z njo počet v tem radiu, za eMyway RNEG2 mi je jasno, tu pa sem v temi