Dober in poceni ličar

Začel/a Dr. MadMan, November 14, 2017, 11:03:26 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

mirchi

Bencin+plin? Ce se odlocis za prodajo,bi mr mogoce zanimalo
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

MSrougeZX

Citat od: Dr. MadMan;238747Lej mudi se mi ne rad pa bi da če že bom popravljal, da je narejeno kakovostno za sprejemljiv denar. Ne pa da se lupi po dveh seuonah in to pazi lupi se od šprickita stran.

Ne vem kaj delajo mojstri...jaz sem si sam popravljal alu platišča...(brusil in kital z alukitom) pa sam pobarval in mi nič ne odstopa oz. nič se ne lušči. Prav tako sta minili že 2 sezoni. Na treh različnih kompletih. Me je pa prijatelj ličar opozoril naj ne močim z vodo nič...mora biti v nulo suho pred nanosom barve, drugače sčasoma odstopi vseskup.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

1960

Dober in poceni ne gre skupaj. Poant aje v tem, da ko nekomu rečeš, da bi rad imel dobro (tu je več nijans kar si stranka misli s tem  - dobro lahko pomeni tudi odlično ali pa sam neka zlata sredina) se večini prižge rdeča luč - hoče imeti poceni, hitro pa odlično, komplikacije. In večina rečemo... ne. Kdor reče ja, bom naredil ... samemu sebi pljuva v skledo, ker bo potem imel " komentarje " še leta po opravljenem delu.

Moj nasvet je... Èe ne znaš sam naredit greš nekomu , ki to dela. Mu poveš svoje želje in vprašaš za okvirno ceno - predračun in čas , kdaj bi začel z delom in kdaj končal. Èe se ti ne dopade , greš na isti način vprašat drugam. In potem izbereš.

Nikakor pa ne že v začetku it k nekomu in zahtevat poceni, ugodno, hitro, kvalitetno.

Ker je govora o popolnoma normalnem novejšem avtu katere dnevno razbijajo ni problem povprašat v svoji okolici kje je kdo, ki to popravlja in kdo dela OK.