CE IMATE VISKA €

Začel/a garac, November 07, 2017, 10:14:33 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

zlomjo

TISO

HUH na ZS mi ga ne pokaže. Èudno.

antasi

Kaj imajo ti exoti ki niso serijski papirje za registracijo ali so samo za v sobo postavit?
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

xantos

Xantia 1.9 TD Break (\'99) (pr***** zaribana!)
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) + LPG (pr***** vscana!) RIP
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) (pr***** zgorena!)
Xantia 3.0 V6 Activa (\'98) (zaenkrat še ni pr*****!)

Čojko

Hvala. Za GS nisem več zainteresiran,...

sušo

@antasi se mi zdi da nimajo tako, da ja, so za v sobo postavit. V katalogu je z ardečo napisan da je maketa, pri nekaterih serijskih z eksotično opremo pa piše, da si jih moraš pridobit, kar razumem kot najpej Atest in potem naprej. V glavnem mission inpossible.
Eni majo pa vse popedenan pa sam gasa. Seveda če ga zlicitiraš.

Je pa zanimivo k niso samo vozila. Robe da sam gledaš. Divje. In take tudi izklicne cene...

gule

Citat od: Èojko;239046Hvala. Za GS nisem več zainteresiran,...

Kaj pa GSA?

TISO

@sušo a tole misliš?:
Citat od: KatalogVéhicule de présérie-usine: démarches administratives à
effectuer auprès des services administratifs compétents

Èe sem prav pretolmačil Google translate je to predserijski se pa sam zezaj s homologacijo oz. za v dnevno sobo al pa za dele.

Citat od: KatalogVendu avec son certificat de conformité constructeur pour
immatriculation.
Tole je pa po moje s tovarniškimi papirji za registracijo.

garac

Bi imel tudi par zadev iz zacetka kataloga, pa zdaj vidim kako bogat clovek sem.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dyane

Mehariji so poceni..sploh ona dva taslaba...pa stare rejngle tudi ami6 itd..nekatere stvari pa nerazumno drago.
[SIGPIC][/SIGPIC]

antasi

Citat od: dyane;239069Mehariji so poceni..sploh ona dva taslaba...pa stare rejngle tudi ami6 itd..nekatere stvari pa nerazumno drago.

Kaj ni to licitacija? Cene znajo bit še dosti višje
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

TISO

Hja sem videl na ebayu zadeve vredne par evrov ki so šle za 100+.
Sicer pa kolikor zastopim so to pričakovane cene (vse se lahko zgodi) in pri praktično vseh piše brez rezervacij, kar če prav razumem pomeni, da ni spodnje cene.

sušo

Ja TISO tko si tud jst tolmačim una opozorila pri opisih, glede registracije maket.

garac

pa sej maketo nimaš kaj registrirat, da mi bo en Tubik stal na vrtu, ali v garaži, pa mi je 30.000€ kak ojro preveč. Èeprav bi ga imel, Jebe*tiš bi ga imel!
Pa tudi kakšen kombinezon... pa logo itd
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

sušo

Sej to. Sploh ne prodajajo samo starih gar ampak cel asortiman kosov. Pa kaka tabla svetleča bi tud fajn pršla v garaži sam kaj k je drago (ne Vrhniški) k žafran. Fotke, ok sej so velike pa vse, po sto in več... Ddddd
He he pa tovarniški voziček. In dva bicikla. Kr neki.