C4 Cactus MK2, 2018

Začel/a DejanO, Oktober 26, 2017, 08:23:06 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

CEPETKO

Sami sebe za rep lovijo sploh ne vedo kaj bi radi. Psa bo zgleda ukinil Citroena ostal bo pa samo njihov zelo "ah in oh pežot". Namesto da bi obdržali obe znamki, in šli v korak z časom se ubadajo rajši z Oplom. Citroena je na kolena spravila prejšnja direktorica psa skupine ki je hotela samo babje avte pežot kabriolete.
Citroen - kreative tehnoloži.

gule

Citat od: DejanO;238191Dejstvo je, da se mali enoprostorci manj prodajajo (R modusa tudi ni) in so trenutno trend mali SUV-i kao Captur itd.
Škoda edino za karavana, zdaj ga pri hiši ni več, P in R pa še jih imata.
Ko se že Renault omenja...njihova trenutna ponudba modelov je fascinantna. Twingo, Clio, Captur, Megan, Talisman, Kadar, Koleos, Espace, Kangoo, Scenic...:BigThumbs:

zlikovski

Ampak Twingo, Clio, Captur, Megan, Kadar, Kangoo, Scenic so nižji razred avtov in cenovno dostopni ampak kvaliteta kabine osebno me ne prepriča, celo ko zagledaš zadnjo premo pri cliutu, capturju, kot na samokolnici obična torzija pa še to tak švoh zgleda, brez zaščite, samo osnovna barva,....

Glih danes sem bral da bi naj ta novi C4 imel tanovo citro vzmetenje, me res zanima kako se odnese.

aygo

[SIGPIC][/SIGPIC]

zlikovski

Dr. MadMan

Citat od: DejanO;238190"C8 brez naslednika"

ima ga in to v spacetoureju (drsna el. vrata, veliki motorji, strešna okna, posamezni sedeži, avtomatik,...)

Space tourer nikoli ni bil in ne bo naslednik C8. To lahko prodajajo slepcu al pa poskušajo koga nasamarit. SpaceTourer je naslednik Jumpyja, ki ga sedaj hočjo prodat kot naslednika C8.

To pa, da ima ST velike motorje je pa hec a ne. Kolkor vem se zadeva konča pri 2.0 DIZLU. O bencinarju pa itak lahko samo sanjam. Imam C8 zadnjega letnika, ker je zadnji kolikor toliko zgledno oblikovan VAN z drsnimi vrati. Vse ostalo je premajhno.

Sedaj, ko so kupili Opla bodo enoprostorci Oplovi se grem stavit. Tak, da se bo po mojem pri Citroenu zaključlo pri C4. Èe bo C5, bo posiljena zadeva sestavljena iz koncernskih delov malo kitajskih malo oplovih pa vse skup bez idej za bencinarji.

Eh bentim brez veze kakor se sedaj stvari odvijajo bo na koncu res moj naslednji hidravličar imel zvezdo na nosu.
Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si

c5 exclusive

Se opravičujem za off topic ampak od katerega leta naprej pa imajo mercedesi E  "hidravlično t.i. Dynamic select " podvozje ?
Citroen C5 2.0 BlueHDi 180 Exclusive Avt. 2016 (privat)
Opel Insignia 2.0 CDTI edition start/stop 2014 (privat)
Audi A6 Avant 3.0 TDI clean diesel quattro S tronic 2015 (služben)

CEPETKO

In na koncu vsi odidejo drugam ker je vse enako kot jajce jajcu vse plastično kot neka šajtrga, in največji poudarek je na zaslonu, ki je na dotik uauuu to pa je kreative tehnoloži televizija v plastični šajtrgi.
Citroen - kreative tehnoloži.

andraž

Kateri nov model avta pa ni kup bolj ali manj kvalitetne plastike.

zlikovski

Meni osebno so se bmw, merðo in audi dizajnarko v notranjosti popravili, do nekaj let nazaj so mi imeli notranjost brezvezno vsaj meni.

gule

Vsak dan so mi ljubši enostavni avtomobili. Ko vidim, kakšne investicije ima vsakodnevno folk, si rajši omislim nekaj brez zapletenih sistemov in sklopov.

DejanO

Citat od: Dr. MadMan;238246Space tourer nikoli ni bil in ne bo naslednik C8. To lahko prodajajo slepcu al pa poskušajo koga nasamarit. SpaceTourer je naslednik Jumpyja, ki ga sedaj hočjo prodat kot naslednika C8.

To pa, da ima ST velike motorje je pa hec a ne. Kolkor vem se zadeva konča pri 2.0 DIZLU. O bencinarju pa itak lahko samo sanjam. Imam C8 zadnjega letnika, ker je zadnji kolikor toliko zgledno oblikovan VAN z drsnimi vrati. Vse ostalo je premajhno.

Sedaj, ko so kupili Opla bodo enoprostorci Oplovi se grem stavit. Tak, da se bo po mojem pri Citroenu zaključlo pri C4. Èe bo C5, bo posiljena zadeva sestavljena iz koncernskih delov malo kitajskih malo oplovih pa vse skup bez idej za bencinarji.

Eh bentim brez veze kakor se sedaj stvari odvijajo bo na koncu res moj naslednji hidravličar imel zvezdo na nosu.

Mogoče res, ampak ta je že tapravi "novi" C8 C&C za 40.000 eur:

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=11525335&display=Citroen%20SpaceTourer%20Shine%20M%20BlueHDi%20180%20...
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

Dr. MadMan

Nope še vedno je škatla od Jumpyja. Èe daš leder pa navigacijo pa ne vem kaj še v škatlast kombi bo to še vedno škatlast kombi in ne družinski VAN. Osebno bi takoj vzel recimo S-maxa če bi le imel malce večji prtljažnik in drsna vrata ali pa Galaxy z večjim prtljažnikom.
Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si

andraž

V tole filozofijo bi kar verjel... Enako kot mi je Renault prodajalec razlagal, da Espace ni več to kar je bil, da je pravi njegov naslednik Traffic.