C6 Exclusive 2.7 V6 HDi "Naomi"

Začel/a HidroThorax, Oktober 03, 2017, 12:29:41 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Čojko

če bi bil bencinar z dvemi valji manj pa ti ne bi bilo ok?

Ono temo šli smo drugam bo očitno treba preimenovati Šli smo k ...

zlikovski

Jaz tudi čakam več kot mesec dni na en motorček za regulacijo hladnega in toplega zraka.
Pa me že tudi potrpljenje,....  Jeb.š tako firmo avta, če bi imel kakega kitajca XY znamke, bi imel robo sigurno v treh tednih doma, ne pa na pooblaščencu, pa še nevejo kdaj dobijo.

Lovro

Tudi Kitajci zahebejo. Sem naročil pokrovček za Mercev zadnji odbijač, pa so mi poslali pokrovček za sprednjega.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

gule

Fantje potrpite malo. Namreč lager PSA delov se je iz Avstrije preselil v Slovaško...

garac

Vazno da so se stroski zmanjsali. Klinac pa zadovoljstvo kupcev in uporabnikov vozil. Mogoce bi direkt s kitajske dobavljali, bo ceneje? Kolikor poznam kitajce bodo potem oni v eu lager naredili in dostava v 2dneh. Ajej kam smo prisli s to naso firmo? Pred 25 leti sem v at na servisu narocil dele, dostava naslednji dan. Linder Villach, danes mož, ki je obvladal svoj citro posel trzi Skode. Citroena nima vec. Na jesenicah tudi ni vec citro prodajlne in servisa, pa v Rogaski, na koroskem, v Begunjah, Radolc, Btc...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

xpuser

zlikovski

Boli me pimpek, če kaj selijo, prenavljajo,... roba mora it gladko naprej.

gule

Boli ili ne boli to ti je tako.
Jaz imam avte, ki že več kot mesec čakajo pri meni, ker še nisem dobil dela...

andraž

Gule, koliko pri tebi stanejo Eurorepar sprednji diski za C5II in ploščice?

Čojko

Jaz sem skoraj nove vrgel stran (diske in ploščice). Ne vem pa kakšne pasme so bile.

HidroThorax

Citat od: Èojko;239561če bi bil bencinar z dvemi valji manj pa ti ne bi bilo ok?

Ono temo šli smo drugam bo očitno treba preimenovati Šli smo k ...

Ne boš mnda C5 dal stran?

Citat od: zlikovski;239564Jaz tudi čakam več kot mesec dni na en motorček za regulacijo hladnega in toplega zraka.
Pa me že tudi potrpljenje,....  Jeb.š tako firmo avta, če bi imel kakega kitajca XY znamke, bi imel robo sigurno v treh tednih doma, ne pa na pooblaščencu, pa še nevejo kdaj dobijo.

Katastrofa...kolegica že več kot 3 tedne čaka na nosilce sprednjega odbijača za Xsaro.

Citat od: gule;239586Fantje potrpite malo. Namreč lager PSA delov se je iz Avstrije preselil v Slovaško...

Tri mesece je pa vseeno malo predolga za čakat. Stranke ne bi smele čutit selitve...
Imel: C5 II 1.6 HDi, C6 2.7 HDi V6, Activa 2.0 TCT, C4 1.6i 16v VTR By Loeb, C5 I 3.0 V6 Break, C5 II 3.0 V6, H XG30 3.0 V6, C6 2.7 HDi V6, Kia XCeed 1.4 T-GDI '20, Escalade 6.2 V8 '07, Linc. Town Car 5.0 V8 '84, Chrysler 300M 3.5 V6 '99, MB S500 L 4Matic '05
Imam: Lincoln Town Car 4.6 V8 '98, C5 X

zlikovski

Točno tako, uporabnik tega posploh nebi smel občutit.
Zamisli si primeš če je pri hiši samo eno vozilo in si brez avta mesec in pol ali več, za tako dejanje bi te morali opozorit, ali pa dati nadomestno vozilo.

gule

Citat od: andraž;239605Gule, koliko pri tebi stanejo Eurorepar sprednji diski za C5II in ploščice?

Daj številko šasije, pa ti preverim.:BigThumbs:

gule

Citat od: zlikovski;239617Točno tako, uporabnik tega posploh nebi smel občutit.
Zamisli si primeš če je pri hiši samo eno vozilo in si brez avta mesec in pol ali več, za tako dejanje bi te morali opozorit, ali pa dati nadomestno vozilo.

Zamisli kombi od pekarne, ki čaka na del...kruha ni...:argue1:

garac

kaj saj dobiš namesto kombija nadomestno Opel corso, malo več voženj... pa je
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/