CITRO BOLŠJAK 15.OKTOBER 2017

Začel/a bizi, September 25, 2017, 04:47:08 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

sušo

Ja, prav je tako, da se dela reklama, samo morm vam mal "smanjit doživljaj" okol tehle frgazerjev. He he
Bom povedu kar vem, ostalo si bom pa zmislu pa bo.

Zanimivo tole s Èrtom.

dyane

Brez izgovorov tokrat...hočem vse vedet o solexu...pa to o fergazerju pa mopedu..tak da se dobro pripravi.;)
[SIGPIC][/SIGPIC]

c5 exclusive

Citroen C5 2.0 BlueHDi 180 Exclusive Avt. 2016 (privat)
Opel Insignia 2.0 CDTI edition start/stop 2014 (privat)
Audi A6 Avant 3.0 TDI clean diesel quattro S tronic 2015 (služben)

andraž

Zakaj smanjit doživljaj. Take teme še ni bilo. Solex mopedi in Solex uplinjači.

sušo

Sej sej sam o frgazerjih ne vem veliko. Neki vem o biciklomopedih Solex.
Bom prpelu našega Smutija na ogled.  
Vse vam bom povedu kar vem. Ostalo pa... beri tri poste višje

SchPN

**** je sporočil da je bil to nedeljo in da je bilo kr ok. Tkao kto vasako letto.
Citroen 2CV6, Citroen Xantia 2.0 Activa, Renault 4, WV T2b  rok.malovrh@gmail.com

dyane

Èe bo lepo vreme obljubim da pridem z novo dijanco...pa bom pokazal obnovljen solex fergic...pa mislim da mam enega ze ociscenega..pa dele bom prinesel zraven..pa enih par starih razlicnih tipov...od prvih dvojnih..ami, pa dijana stari tip..pa novi tip..pa charlston verzijo...pa ce nam bo bomo enega skupaj sestavli..ampak res ce bo navdih...

Seveda ce ste za to...??..
[SIGPIC][/SIGPIC]

sušo

zo

Ja, jaz bi pa rabil desni notranji blatnik, prednji del za C5 MK1 break 2002.
Kar ni ga več, odšel je drugam. Sem mislil vprašat  tipa, ki prodaja tak avto po delih, če ima kaj tega doma, sam se ne spomnim teme. Tako,sedaj je pa na vas. Èe pa se bo kaj dalo dobiti(kupiti), po ugodni ceni bom pa dal malo več mesa v pasulj.To ni grožnja, sicer pa naš avto rabi še kar nekaj malenkosti, tako da več o tem drugič.Ajd

krka964

Sušo, tole se bo treba pa dobro pripraviti. Narod traži ...

Lenko

Citat od: garac;236968ma to bo predavanje u karburatorjih, to jest fergazerjih ali tudi uplinjačih, Bravo Sušo!

Tle moram pa zihr jaz it poslušat. Da končno pridem do doktorata iz karburatorja:)

andraž

Sem prepričan, da bo Sušo povedal ogromno pomembnih podatkov. Dobro bi bilo, da bi kdo posnel celotno predavanje.

Tiki

Mogoče tudi jaz pridem naokoli... Moram preverit kaj se mi vse od citro krame valja doma...
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005