Posebne izvedbe XM-ov

Začel/a gigo, Februar 01, 2007, 11:59:35 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

To je original predelava od ene firme takrat... mIslim, da musketier. Vse kar nima original so to platišča... Prekrasen XM in zelo redke luči. 1x v življenju sem te luči videl v živo pa moram rečt zakon. Sta pa bila dva XM-a takrat na kupu oba vinsko rdeča pa oba te lučke gor pa nizozemske tablice...

Veloce

No, ta ni slab!
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

psihopat100posto

meni osebno se ne dopade ne eno ne drugo, edino kar bi mogoče spimpal XM-a je zatemnjene šipe in odzadaj kak dvojni ror.:)
lp

Veloce

Auuuuu, samo ne zatemnjenih stekel. To zgleda tolk.....cigansko.
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

mirchi

Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

psihopat100posto

veloce jaz sem itak čefur tak da.........:BigThumbs:
lp

P.S.pa dosti frendov imam med cigoti, samo 2 imata temne šip na avtih!heh

Zeko124

No no... Nebi z nacionalnimi ven hodli. Men je všeč ta xm, lučke so mi vseen bolš original, ampak fejtne so pa hude (amipickovi sliki) ...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

fizika

Zdravo, na avto netu se zdaj prodaja lep primerek V6-ke, kjer je lastnik zapisal vse sodobne lastnosti nivoja vožnje: ABS zavorni sistem
- ASD samodejna zapora diferenciala
- EDC elektronski nadzor blažilnikov
- ASR regulacija zdrsa pogonskih koles
- ETS elektronski sistem za oprijem koles,
v kar ne gre verjeti ali pač, kolikor jaz vem takih xm-ov sploh ne obstaja,vsaj l.90 ne, razen če je vanj investiral vso opremo, ali pa je to zgolj dodatna komercialna privlačnost...kaj porečete, drugače mi je pa všeč...LP

dani77si

Citat od: fizika;75379Zdravo, na avto netu se zdaj prodaja lep primerek V6-ke, kjer je lastnik zapisal vse sodobne lastnosti nivoja vožnje: ABS zavorni sistem
v kar ne gre verjeti ali pač, kolikor jaz vem takih xm-ov sploh ne obstaja,vsaj l.90 ne, razen če je vanj investiral vso opremo, ali pa je to zgolj dodatna komercialna privlačnost...kaj porečete, drugače mi je pa všeč...LP

odkljukal vse kar je možno..takega seveda ni...

gigo

Citat od: fizika;75379Zdravo, na avto netu se zdaj prodaja lep primerek V6-ke, kjer je lastnik zapisal vse sodobne lastnosti nivoja vožnje: ABS zavorni sistem
v kar ne gre verjeti ali pač, kolikor jaz vem takih xm-ov sploh ne obstaja,vsaj l.90 ne, razen če je vanj investiral vso opremo, ali pa je to zgolj dodatna komercialna privlačnost...kaj porečete, drugače mi je pa všeč...LP[/QUOT

Ne se bat. Xm nima takih neumnosti ha ha. Kot ti je že dani povedu je možakar sam kljukice delal brez da bi gledal kaj sploh piše.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

psihopat100posto

to kar je stari odkljukal sploh nima veze, kdor išče poceni solidnega XM-a je tale beli zlata priložnost, samo eni bojo zaj spetj jokali da je prestar, predrag in bla bla bla.
lp

fizika

Pozdravljeni: zanima me samo še to kako je z V6-kami tega letnika, "90", a niso to prve serije, nekaj sem slišal problematične, možakar pa mi je rekel ko sem klical da edino mu edino volan ne obrača sam nazaj, to je za poštimat; kaj pravte je to diravi, ali centralna bunka kokr je omenjal...? najlepša hvala! T

zlikovski

Èe volana ne obrača v prvotno lego se pravi v nevtralo ni diravi, če pa je diravi, bi pa pomojem znalo bit kaj drugega kot bunka, in popravilo tega bi zanlo bit kar zanimivo gledano z moje strani, lahko pa se tudi motim.

gigo

Iz prve roke ti povem. Problemi so ponavadi električni oz. elektronski ( od računalnika pa do banalnosti kot so slabi stiki kablov) ter problem s pregrevanjem. Tu ponavadi za nekaj časa pomaga zamenjava kilerja ter termostata (strošek seveda ni majhen, pa ne govorim o termostatu). Pogovarjal sem se z velikim številom tako mehanikov kot lastnikov MK1 V6-ke ter vedno prišel do zaključka da so glave teh motorjev preveč porozne kljub sanacijam katere naredimo. Sam sem na moji dal brusit obe glave, zamenjal vsa možna tesnila, senzorje, sonde, konektorje, računalnik pa se še vedno kljub vsemu temu temperatura dviga čez 90 stopinj. Èe imaš namen postati lastnik V6 si umisli MK2 katere so po domače povedano tanki. Kljub vsem problemom pa sem še vedno mnenja, da je prva serija res nekaj posebnega. No, vsaj v mojih očeh.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens