Èojko je dobil hidravličarja

Začel/a Čojko, Februar 20, 2017, 10:26:33 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

andraž

Jaz kupim sedeže in panele vrat. Bi še kdo kaj kupil? Da si ga razdelimo...

zlikovski

Èe bi bil karavan V6 bencinc, nebi mogel spati.

antasi

Citat od: zlikovski;255352Èe bi bil karavan V6 bencinc, nebi mogel spati.

Kak ne.
Saj se zici poderejo in v karavanu lepo spiš.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

zlikovski

saj glih zato, placa kolko hočeš.

Citroenovc

Sicer ma pokvarjen starter, da je v bistvu nevozen;  pa malo je podrsan; ampak prodaja se pa zaradi selitve ...
Eh ja ...

Škoda ga je (bilo) ....
OK

LP
Primož

Čojko

Kupil ga je en mladenič, ki ga je kar sezulo ko je moral dati jurja za registracijo.

HidroThorax

Nevem kak si predstavlja, da proda avto katerega ne moreš niti vžgati kaj šele sprobati po cesti...zdej pa razlog selitev, ker avto je pa res težko preselit zraven :). Zdej ja, ko je nepremičnina postal. Pa tega tud nisem nikol razumel...če kupuješ tak avto ja moraš vedeti da registracija ni glih poceni pa poraba tud ne majhna...
Imel: C5 II 1.6 HDi, C6 2.7 HDi V6, Activa 2.0 TCT, C4 1.6i 16v VTR By Loeb, C5 I 3.0 V6 Break, C5 II 3.0 V6, H XG30 3.0 V6, C6 2.7 HDi V6, Kia XCeed 1.4 T-GDI '20, Escalade 6.2 V8 '07, Linc. Town Car 5.0 V8 '84, Chrysler 300M 3.5 V6 '99, MB S500 L 4Matic '05
Imam: Lincoln Town Car 4.6 V8 '98, C5 X

Citroenovc

Najbrž ga je sezulo že, ko je videl, da ni zanj olje iz Leclerca za 30 Eur ta velka kanta ;) :(

Sej smo kar malo škodoželjni, priznam, ampak ja, točno to, kar je napisal HidroThorax. Star avto je najceneje kupit. Primerno vzdrževanje je pa druga pesem.
OK

LP
Primož

c5 exclusive

Žalostno izgleda...za takšen denar bi ga tudi sam kupil, če bi ga imel kje parkirati žal prostora na dvorišču ni :(
Citroen C5 2.0 BlueHDi 180 Exclusive Avt. 2016 (privat)
Opel Insignia 2.0 CDTI edition start/stop 2014 (privat)
Audi A6 Avant 3.0 TDI clean diesel quattro S tronic 2015 (služben)

dbostjan

Kako hitro lahko avto postane razvalina... To me je spomnilo na prijatelja, ki mu je leta 1987 dedek dal fička, letnik 1965, kot iz salona. V kratkem času ga je grdo zdelal, na koncu pa ga je prodal za drobiž. Nato mu je dal oče Renault 16, ki je podobno končal. Danes mu je žal, sploh za fičkom, a je, kar je. Takrat je bil mlad in so mu bile pomembne druge stvari, kdo bi dajal denar še za popravila in servise. Vsaj lepi spomini na ta dva avta so mu ostali...

Zeko124

Avto ponovno naprodaj. Ni v blestečem stanju, je pa rešljiv če koga zanima.

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=16574076&display=Citroen%20C5%20

Citroenov z 3.0 V6 bencinsko motorizacijo je hudičevo malo v Sloveniji, za uvoz iz tujine pa ni več ekonomske računice zaradi novega DMVja.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

ZX16V

Pa po vseh teh letih nobeden ni zatesnil motorja. Škoda, z nijm se je delalo kot da bi bil nek brezvezen avto, verjetno še slabše kot da bi imel kakega fagovca ki gre na odpad.

Dr. MadMan

Tale bi bil idealen za Karlija za rezevne dele... če bi ga le imel kam parkirat.
Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si

Čojko

Mogoče ga pa jaz spet kupim :Hammer3:

Zeko124

Citat od: Dr. MadMan;276306Tale bi bil idealen za Karlija za rezevne dele... če bi ga le imel kam parkirat.

Že če samo pogonski sklop potegneš iz njega in postaviš na eno euro paleto v ozadje garaže si si na dolgi rok za malo denarja prišparal dosti problemov. Cena v oglasu ni zadnja.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si