DS7 ?

Začel/a Dr. MadMan, Februar 09, 2017, 09:17:10 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

iGameR

:take_picture:

zlikovski

Na zunaj zgleda precej velik, notranjost pa kot sardelica stisnjen, to me odvrne, jaz gledam, da je avto praktičen in prostoren.
Skoraj do pazduhe imaš to srednjo konzolo, nemoreš niti žene pobožat cez ta prekat.
Pri zadnjih sedežih je pa lepo prostoren.
Tak da hvala lepa.

DejanO

Ni res, avto je notri kar prostoren za normalnega človeka, meni je bil OK, pri 1,8 m in 85 kg nisem pogrešal več prostora, razen nad glavo, ampak bi moral spustiti sedež. Konzola je res široka ampak to imajo zdaj vsi in je v modi.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

iGameR

Siroka konzola je meni vedno cool!
Avto od 50k eur, da ima tak pocasan menu... resno? Premium a parkirna kamera ima rezoluciju kot tistte kitajske za 15eur...
Poraba je ok, izgleda top, res... ampak da en DS vrzejo v kos z 3008 :)
C5 suv bo DS brez oznake DS...
:take_picture:

garac

Ne da ima kot od kitajca za 15e, ampak ima od kitajca in najbrza manj, kot 15e.
Za konji klinac mora imet konzola se pred sopotnikom tisti lok, da se pol s kolenom butas not?

Kot je rekel zliko, raje imam avte brez trapaste sredinske konzole, manj je vec. 2cv, Dyane, stari xp... želeno, da je prestavna ročica na armaturi in  ne na tleh.

Boli me urac kaj je moderno, se dobro, da imam  majhnega in je taksna tudi bolecina
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Čojko

Je treba vzet avto, ki ti ustreza. Zate bi bil C3 aircros, C4 Cactus, C4 Picasso

CEPETKO

To bo kmalu preteklost vsaka bajta že ima suv-ja to je brezveze. 2030  bo elektrika v modi, nato pridejo pa verticopterji pol pa pride teleportacija kot v zvezdnih stezah.
Citroen - kreative tehnoloži.

zlikovski

Prej pridemo nazaj na kolesa kot pa na verticopterje kaj šele portacije.

alesz

Ali pa dvakrat gor na soncu nekaj pihne,pa bomo s kamnom rezali kruh.....

Ci7

visok kokpit med sedežoma je osnovni pojem za nadstandardna vozila, kar ta ds7 želi biti. To je bolj za poslovne ljudi, seveda racionalne, ki jim znamka ne pomeni dosti, cenijo pa vsebino. Èeprav 3008 ima interior še bolj temperamenten.

zlikovski

No praviš da bo imel temperament in standard, potem bi za moje pojme lahko malo lepše izoblikovali ta zaslon na armaturi ali zaslon z armaturo, mi deluje kot bi bil vgrajen naknadno, nikakor se nepoda z ostalimi linijami in celo zaslon čez prednje sredinske zračnike, če smo že pri tem.
Ostalo mi je všečno.

Gox

Ja danes zgleda da je LCD zaslon zadnja stvar, ki jo prišraufajo v vozilo ...

Mi niso všeč "te rešitve" ... sam dva primera ... Mercedes pa Mazda ... pa še jih je.

DS7 pa mislim da ni za naš trg, no par posameznikov bi ga verjetno kupilo.

Ostali "poslovneži" pa bodo prej pogledali za OOOO, kot DS7, ki ji pravijo da je kopija.

c5 exclusive

Ja to je kot kaže nova moda saj skoraj vsak ima že takole zaslon od clia naprej.

LP
Citroen C5 2.0 BlueHDi 180 Exclusive Avt. 2016 (privat)
Opel Insignia 2.0 CDTI edition start/stop 2014 (privat)
Audi A6 Avant 3.0 TDI clean diesel quattro S tronic 2015 (služben)

c5 exclusive

https://www.youtube.com/watch?v=t77MMCKaFNk

Te luči prav super zgledajo.
Sem se pa ogrel zanj. Sem že z prodajalcem dogovorjen, da ga dobim med prvimi na test. Pa se slučajno ve kdaj na bi se začela uradna prodaja?
Pa še malo drugačno vprašanje @DejanO vidim, da si že sedel v njem. Kakšni so kaj materiali na dotik. Zgleda bolj kakovostno ali....

lp
Citroen C5 2.0 BlueHDi 180 Exclusive Avt. 2016 (privat)
Opel Insignia 2.0 CDTI edition start/stop 2014 (privat)
Audi A6 Avant 3.0 TDI clean diesel quattro S tronic 2015 (služben)

garac

Isti 5008 le da je pezo zunaj lepsi tale q7 pa ima usnje noter. Sem sedel v njem, zame to ni tudi ce bi mi bil cenovno dostopen
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/