Mon Ami 8 odpadnik

Začel/a thundercat, December 23, 2016, 09:13:08 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

fifk

Res z veseljem prebiram takšne prispevke. Eni ste res mojstri, kapo dol. Naj ti gre še naprej tako dobro,  mi pa bomo spremljali delo na toplem..:)

thundercat

Citat od: fifk;229797Res z veseljem prebiram takšne prispevke. Eni ste res mojstri, kapo dol. Naj ti gre še naprej tako dobro,  mi pa bomo spremljali delo na toplem..:)

Hvala, bom se trudil še naprej.:BigThumbs:
Èlan Citroen klub Slovenije

Mike666

Citat od: thundercat;229776Odkar se matram z Amijem imam v delavnici okoli 11 stopinj in me mrazi kot vraga. Prostor je brez ogrevanja in imam samo eno ubogo petrolej pečko. Upam da bo kaka otoplitev prišla.

Ti maš vsaj 11. Jaz pa zunaj na minusu, ker ga ne dobim v garažo. Edino praktično da se mi matice in šraufi lovijo na kožo in jih ne iščem po tleh hehehe.

thundercat

Citat od: Mike666;229806Ti maš vsaj 11. Jaz pa zunaj na minusu, ker ga ne dobim v garažo. Edino praktično da se mi matice in šraufi lovijo na kožo in jih ne iščem po tleh hehehe.

Še en norc kot jaz, hehe. :Hammer3: Upam, da imaš vsaj antifriz v steklenici poleg. Jaz si pomagam z medico. :BigThumbs:

Mike666

Dolge gate, šnopsčaj pa veliko volje pol pa te gre počasi.

thundercat

Danes sem imel samo 9 stopinj plusa. Jebiga, počasi napredujem...
-zamenjal olje v menjalniku
-montiral zadnjo havbo
-prve luči
-zapiralo pokrova motorja
-pa en kup drobnarij ki so vzele ogromno časa.

A.T.K

Edino praktično da se mi matice in šraufi lovijo na kožo in jih ne iščem po tleh hehehe.
    gut uan :)   saj je pomlad na vidiku .. Fajni ami...

thundercat

Pri mojem projektu bo nekaj dni pavze. Mojster je zbolu, kljub preventivi iz steklenice. Zgleda da je bilo premal medice.:emot2::emot104:

dyane

Mene tudi...ocitno premal medice..al pa prevec mraza....mam pa dobro novico....delo ne bi nikamor pobegnilo
[SIGPIC][/SIGPIC]

thundercat

Citat od: dyane;229902Mene tudi...ocitno premal medice..al pa prevec mraza....mam pa dobro novico....delo ne bi nikamor pobegnilo

Bova morala počakat na otoplitev. :BigThumbs:

thundercat

Jaz sem se danes končno počutil sposobnega za v delavnico in pohitel z deli ker sem bil v enotedenskem zaostanku. Sedaj zgleda takole...

V grobem je projekt končan, samo še kaka malenkost in testiranje.

dyane

Super...pol pa v akcijo.....mislim da bo novi lastnik prezadovoljen...Andrej zdaj pa te ze dobro poznamo...projekt...je koncan....ni vec uzitka..si je treba novga umslit;)
[SIGPIC][/SIGPIC]

thundercat

dyane, projekt skrti pred javnostjo že čaka na prostor v delavnici. Ami se lahko proda, ni nobenih zadržkov iz moje strani. Èe bo kak interesent.

Tole čaka na prostor....

dyane

Saj sem jaz vedo da nekaj naklepas...in tako je edino pravilno...kar tako naprej..dokler bos objavljaj te podpiramo...ker se mamo mi kaj od tega;))). Vsaka ti cast za voljo ki jo mas.
[SIGPIC][/SIGPIC]