C5 Exclusiv2 2.0 HDi 160 avtomatik NAVI SLO 110KKM

Začel/a Flukturr, December 19, 2016, 07:22:00 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Čojko

Jao meni, pa traktorja si šel kupit,... pa še belega, da bo imel skozi črno rit:Hammer3:

Pa kako bo družinski, ko ima samo 4 vrata???? Ima vsaj usnje, da boš lahko pobrisal razstopljene čokolade ipd.?

Xandrej

Drugega ni kot traktorja. Crno rit bomo spucali ha ha ha
Lepo vsitrije pasemo noter. Ko uliti smo. :BigThumbs:

zlikovski

Druge države se počasi losajo traktorjev, nemci imajo že malo problem prodati dizla, mi jih pa kupujemo z odprtimi rokami.

alesz

Kot jaz vem je zadnja izjava Združenih Nemških prtoizvajalcev  vozil bila,da v nobenem primeru ne bodo opustili razvoja dizla,ker je bilo v ta projekt vloženega preveč časa,denarja in znanja........

tomaz555

Dizel je že OK, sam da ga Xandrej kupi, to pa ne gre. Sedaj bo menjal turbine, erg ventile, fap filtre po tekočem traku, vedno vsakemu odsvetuje dizla...

sl1

Ma ti novejši dizli so super. Prižgi kakega vw, ki še ni niti common rail, pa boš videl kaj je to traktor.
Èe ima res tako malo km, je to čista zmaga, pa še avtomatik je. :BigThumbs:
Naj ti dobro služi!

Xandrej

Moral bi še nekaj časa klepat. Bom pa rekel, da je fajn zadeva. Odločit sem se moral zelo hitro. Bilo pa je tako:

Alo imam to pa to maš 10 minut... Žena boš mela? Ja ne... aaaaaaaaa... Pa to pa ono pa tretje pa sem rekel glej fajn zadeva pa BMW je že malo v letih pa daj zamenjama malo... BMW prodaj takoj ker je en skoz govoril če boš prodajal kadarkoli pokliči... Veš kak je to tak je vedno pol pa nikoli nikjer nobenega... Pa me je presenetil. Kam nakažem??? Eto zrihtano. Vglavnem avtek doma spet nekaj drugega pa malo nazaj. Nostalgija je nostalgija... Za nas 3 je vrhunski voz pa za ženo ki mora dosti v LJ letat smo pripravljeni.

:BigThumbs:

Mogoče že v kratkem dobi 19 col pa je to pol to... Akcija!

:BigThumbs:

Čojko

:BigThumbs: Èestitke k nakupu! Naj vam dobro služi.

Xandrej

:BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs:

Aja da ne pozabim kako naredim da se mi pri prestavi v rikverc desno ogledalo spusti dol da vidim recimo robnik pločnika?

Čojko

Tako da imaš stikalo za izbiro ogledala na desnem ogledalu.

Xandrej

Ne ne gre sem to že probal... Tak so imeli prejšni citroeni... :BigThumbs:

c5 exclusive

Citroen C5 2.0 BlueHDi 180 Exclusive Avt. 2016 (privat)
Opel Insignia 2.0 CDTI edition start/stop 2014 (privat)
Audi A6 Avant 3.0 TDI clean diesel quattro S tronic 2015 (služben)

Xandrej

Res al kaj?

Prvi minus! ker gledam navodila pa gledam pa nič ne piše pa sem mislo kaka fora te to je zdaj... Buuuuuu

Jaz pa vsak dan to rabim za v garažo... E jebemtiš bomo pa z roko dol furali... :breaking_pc:

c5 exclusive

Ja novejši modeli C5, oziroma novejši software naj nebi več omogočal premikanja ogledal navzdol, enako velja za izklop avtomatske ročne ob ugašanju avtomobila.
Citroen C5 2.0 BlueHDi 180 Exclusive Avt. 2016 (privat)
Opel Insignia 2.0 CDTI edition start/stop 2014 (privat)
Audi A6 Avant 3.0 TDI clean diesel quattro S tronic 2015 (služben)

andraž

To je zelo ok funkcija. Velikokrat zelo pomaga. Škoda, če je ni več v trojki.