posodobitev navigacije

Začel/a anuanemarie, December 04, 2016, 09:32:24 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Dr. MadMan

Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si

zlomjo

Sem celo življenje na Microsoftu. Sosedu sem prevekslal računalnik iz linuxov na okna in tam sem edinič videl linuxe v živo. V bistvu je podobna stvar kot okna. Misliš, da bi se me dalo kaj ponucati?

Dr. MadMan

:-) odvisno kolko programerja si. Pa če si linux videl samo od tam težko. Sicer developerska orodja so tudi za Windowse vendar jih je težko dobit.
Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si

davork

Kaj pa vaša opažanja glede SMEG + 5.42.B.R4 // CD: 26463 // 25.11.16?

kaj novega, odpravljena kakšna pomanjkljivost?

baje pa da je odzunaj že tudi 5.51.B.R1 (beta).

gregi10

Zdravo.

Zanimam se za nadgradnjo navigacije v C4 picasso 2014 model. V knjigi piše Tablette tactile 7. Ali je možno nadgraditi tudi v Slo menu in kakšen je postopek. Hvala lp Gregor

gregi10

Pomoč.
Nadgrajeval sem navigacijo na c4p 2014  vse mi je lepo delovalo ko se je resetirala je vse ostalo na Citroenovem logotu in se ne ptemakne več nikamor. Znorel bom ne deluje več nič ne radio ne ventilacija. Ničesar več ne morem upravljat.

lpka

izklopi baterijo za kakšno minuto pa daj nazaj pa se bo vse skupaj resetiralo.

lpka

pa pri nalaganju map moraš imeti prišgan avto ter ECO mode odkljukan, da ne bo deloval.
Svetujem USB 3.0 pa mora delat.

aja.

pa dajte nadgradit raje eno državo za drugim in ne vse skupaj. lahko traja tudi do 2 uri, če naložite vse skupaj. po državah pa 2 do 10 minut.
Jaz naredim ko grem na šiht.

lpka

Citat od: davork;232397Kaj pa vaša opažanja glede SMEG + 5.42.B.R4 // CD: 26463 // 25.11.16?
kaj novega, odpravljena kakšna pomanjkljivost?
baje pa da je odzunaj že tudi 5.51.B.R1 (beta).

kot sem odkril je nekaj novitet.
Ko sem peljal z radarskim tempomatom mi je kazalo zograj pri DRIVE funkciji adaptive speed, ter če zazna spredaj avto ki počasneje vozi, napiše adjusting speed .

pa še par takšnih stvari katere vidiš takrat , ampak se jih ne spomniš.. tako da ostalo se sedaj ne spomnil, ko pa opazim si bom zapisal in povedal,.

davork

Citat od: lpka;232427kot sem odkril je nekaj novitet.
Ko sem peljal z radarskim tempomatom mi je kazalo zograj pri DRIVE funkciji adaptive speed, ter če zazna spredaj avto ki počasneje vozi, napiše adjusting speed .

pa še par takšnih stvari katere vidiš takrat , ampak se jih ne spomniš.. tako da ostalo se sedaj ne spomnil, ko pa opazim si bom zapisal in povedal,.

Super. upam tudi na še boljšo odzivnost in še kakšni "bombonček" :)

sam sem opazil boljšo odzivnost sistema, pa tudi povezava med avtom in telefonom (iphonom) je občutno hitrejša?:emot112:

gregi10

Citat od: lpka;232424izklopi baterijo za kakšno minuto pa daj nazaj pa se bo vse skupaj resetiralo.

Peljal sem avto enmu stručkotu ki pravi da se je vse skupaj nekako zaklenilo in je navigacija brez softwera. Odklopil je akum in brez učinka kot da ni nič gor. Pravi da mora razstavit in da se bo verjetno nekako dalo zrihtat. Znorel bom ne vem kaj naj nardim.

lpka

to se še ni nobenem naredilo. vsaj po vseh forumih ter 100 folka vsaj.

Èe dela software, kar pomeni da ti delajo nastavitve avta potem imaš dobro iztočnico. Lahko nadgradiš sistem na najnovejši software in s tem bo povozilko prejšnjega in namestilo ponovno navigacijo. potem pa ponovno namestiš nadgradnjo map. ampak pri tem bi pazil, da vzameš neki drugi USB ključek, ter vse še enkrat potegneš iz interneta. in lepo z WINRAR odpakiraš direkno na ključ.

Jaz sem nadgradil sistem že dvekrat v enem mesecu ter namestil tri razlilčne nadgradnje map in je šlo vse brez težav

lpka

aja, pa pri nadgradnji map nima kaj resetirat računalnik, ta samo povozi prejšnje mape in doda nove informacije.

Da nisi ti nadgrajeval software.... kateri file si dal in kam.
ali si odklenil mape s ključem na VIN številko.

lpka

Ne uporabljajte SMEG+ 5.51.B.R1, CD:27261 ker vam zginejo mape in navigacija.
Gregi10 ne verjamem , da si uporabil to nadgradnjo, vseeno druge opozarjam, BETA ni narejena za SMEG+ zato stran od nje...

Meni dela mape 109 ter verzija software 5.42.B.R4

miki5c

To z odklopom akumulatorja ni zadosti. Potrebno je resetirati samo napravo. Za SMEG+ napravo daš kontakt, nato cca 5 sekund istočasno držiš tipki in tipko za navigiranje. Èe pa imaš temo na displeju pa je najrbrž padel sistem. Vse nadgradnje se delajo s PRIŽGANIM MOTORJEM BREZ EKO MODA!!!