PADOVA 2016 KDO GRE?

Začel/a Čojko, Oktober 12, 2016, 09:57:24 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

antasi

Citat od: Xandrej;224975Naša ekipa kombi gre tudi dol za 3 dni!

Lahko greste, samo pod pogojem, da objavite fotoreportažo, Padova, Maranello pa take, če ne vas bomo na meji na trojanah ustavili pa magari z risalnimi žebljički po cesti...
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

Xandrej

Bomo malo poslikali. Načeloma je tako, da letos gremo vpetek na sejem (bo manj gužve) imamo vsi dopust. Potem pa v Modeno, ferrari pa maserati pa v muzej detomaso pa v Lambota pa to... V nedeljo pa gremo ferrarije vozit vsi potem pa počasi proti domu... :BigThumbs:

superca13

Joža, bi ti meni nekaj zraven prinesel?

Ti bom javo kje najdeš....pa mušter ti dam zraven.
Ene gumi trake za notranjost...na metre prodajajo.

amixdriver

Na kateri datum je ta sejem?

Hvala,lp

Xandrej

superca valjda da lahko prinesem... Ni problema. Samo povej kaj pa kolko metrov... :BigThumbs:

superca13

Citat od: superca13;224984Joža, bi ti meni nekaj zraven prinesel?

Ti bom javo kje najdeš....pa mušter ti dam zraven.
Ene gumi trake za notranjost...na metre prodajajo.

Odlično. Pripravim mušter.
Se slišiva.
Aja, kdaj greste?

antasi

po moje grejo v petek ob treh zjutraj iz mb..
sejem je pa v petek, soboto in nedeljo http://autoemotodepoca.com/
vstopnica za en dan je pa bila 19 eur, komur je to veliko povem da je
najcenejši modelček 2vc 10 eur, najdražji pa 250 eur,
kosilo je po 10eur, pivo pa po 4 do 5 eur.
Cene avtov so take da ti ni nič jasno, kak manjši del se pa da dobit pod 100 eur.
je pa na sejmu zelo lepo če uspeš pozabit na denar

Citroenovc

Ok mene pa čist tako zanima - a se kdaj na tem sejmu dajo dobit taka original BX GTi aluminijasta platišča 14":

http://www.scottishcitroen.co.uk/random%20images/_DSC2795-.jpg

5,5 širine, 14"

Al pa če se komu valjajo doma pa nima več BXa na katerega bi jih nataknil.

Ker takale me žulijo že vrsto let :( Ko se jih je še kar dalo dobit tudi v SLO - smo bili mladi pa praznih žepov :S
Zdaj pa mladi nismo več, ampak se pa tudi platišča ne pojavijo več ma amo nikjer ... sej kako pa naj se, ko pa skoraj vsi njihovi nosilci končali v preši :(
OK

LP
Primož

antasi

jaz prejšnja leta ravno nisem videl veliko delov za GS, sploh pa ne take felgne,
imajo ponavadi štant, dva, ko dobiš marsikaj za spačke največ, malo manj amije dyane, še manj gse, nato žabe itd. Ni glih kaka huda ponudba, da nebo kdo mislil, da samo prideš na sejem pa izbiraš. Jaz sem npr. za starega topolinčka obiskal sigurno 5x različne sejme v italiji da sem nekako spacal skupaj manjkajoče dele za en avto.

MSrougeZX

Citat od: Citroenovc;224991Ok mene pa čist tako zanima - a se kdaj na tem sejmu dajo dobit taka original BX GTi aluminijasta platišča 14":

http://www.scottishcitroen.co.uk/random%20images/_DSC2795-.jpg

5,5 širine, 14"

Al pa če se komu valjajo doma pa nima več BXa na katerega bi jih nataknil.

Ker takale me žulijo že vrsto let :( Ko se jih je še kar dalo dobit tudi v SLO - smo bili mladi pa praznih žepov :S
Zdaj pa mladi nismo več, ampak se pa tudi platišča ne pojavijo več ma amo nikjer ... sej kako pa naj se, ko pa skoraj vsi njihovi nosilci končali v preši :(

Nekajkrat sem zaslednil na madzarski bolhi oz avtonetu.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Xandrej

Za citroene je bolj malo za Italijanske avte pa imaš VSE!!! Pa tudi VSE vidiš kaj so jih kdaj naredli in še nameček vsi se prodajajo... :BigThumbs:

Citroenovc

@MS - dej če boš kdaj slučajno opazil - pošlji mi kak link, prosim. Sem že vnaprej hvaležen.

@X - ja to, da je za IT avte VSE, mi BLAZNO pomaga ;)
OK

LP
Primož

garac

ma meni za laške avte dol maha, ma z veseljem pogledam kako Lancio grupe"B", Peugeot 205, pa kakšen Solex, pa tista dva tri štante s citro robo, pa seveda kak modelček kupim, pa modrujem cel dan... pa kakšno sliko naredim, v glavnem je navadno lepo preživeta sobota
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

superca13

Citat od: Citroenovc;225001@MS - dej če boš kdaj slučajno opazil - pošlji mi kak link, prosim. Sem že vnaprej hvaležen.

@X - ja to, da je za IT avte VSE, mi BLAZNO pomaga ;)

Boš moral ba Citromibile. V Padovi tega ne boš našel.
Ebay si že obrnil?
Padova je res meka za taljanska vozila oz njihove dele oz.. za nakup staromodnika...nemškega ali taljanskega predvsem.

antasi

kamejebedanemoremslikenaložit!?