5ta razstava Montedoro 25,26,27 NOV 16

Začel/a Gox, Oktober 02, 2016, 07:11:19 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

amipick

Èe boste obiskovalci kaj prinesli bo tudi kavabiškotkišnopčki na "štantu"...
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

antasi

Citat od: garac;226800če mi boš dobro pihnil boš dobil karto

Jaz ko postavim štant imam vedno tudi kekse in pijačo in darila.
Saj gre itak v stroške. Knjigovodja samo prišteje k minusu ki sem ga tisti dan pridelal in to je to. A vi čez trojane drugače delate.?

No, saj vas bom vseeno obiskal.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

Čojko

Jaz vas bom verjetno v soboto popoldan prišel kaj pogledat.

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

Lepo je bilo ... nekaj pred deseto zjutraj sem bil že tam, poiskal naša dva člana koprske sekcije in v dobri družbi klepetal skoraj do 13h ko sem moral zapustiti razstavo in se odpravit v službo.

Obiskovalcev razstave še ni bilo dosti, večinoma so bili ljudje, ki so se mudili po jutranjih nakupih. Tudi avte so še vedno vozili na prizorišče ... postavljali štante z bogato ponudbo tega in tistega ... Pač prvi dan zjutraj ... modelčke sem opazil samo na eni mizi ... pa še to nobenega "našega"...

Jutri upam da bo še več :)

Zjutraj se fjera nadaljuje >>>

antasi

Zelo zanimiv sejem in dobra CKS družba.
Upam, da si bo to ogledal kdo iz cityparkov europarkov itd  pri nas preko trojan , ker je to odlična ideja za popestritev oldtimer scene in tudi teh centrov. V ljubljani to nebi šlo skozi da bi v teh lepih centrih postavil staro atraktivno rjo.

zlomjo

Gox

Tudi drugi dan je mimo ... danes pa je bilo pestro .. en kup znanih fac srečal ...

Garac, Amipick, zlomjo, antasi, laganini, leuc, simon ... videli veliko, nekaj tudi kupili :) Komaj čakam nasledno razstavo :) Jutri grem spet pogledat kaj se dogaja ...

Nekaj slikic ... ostaloo pa na povezavi> https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10154193049210945.1073741880.611955944&type=1&l=0d1870a9e5

antasi

gox,hvala za slike, če jih nebi pogledal sploh nebi našel hale z deli, ki je bila malo skrita..
Drugače pa presentljivo zanimiv sejem, veliko zanimivih avtov, po pričakovanju največ fiatov, ker smo le v italiji in pa všeč mi je bilo, ko ni bil za vsakim vogalom porsche 911, pa samo en ferrari.(zadnjič mi je kolega rekel, da ne gre več v padovo, ker mu je brezveze gledat tulk ferrarijev in pa porschejev na enem kupu. Imaš že občutek, kot da si na sejmu crvene zastave(fičko,stoenka in pa jugo))
Dobro, malo je kazil sejem z razstavo hroščev, naši so bili kar prijateljski z njimi, kot da bi pozabili da smo bili v 2.svet.vojni sovražniki:breaking_pc:
Èe pogledaš nevtralno, naši trije citroeni lepo umirjeni, kolkrtolko originalni peace, pa oljni fleki pod avti,pa to,
uni vw nasproti pa spuščeni z nekimi nevemkakšnimi felgami, odrezani in skratka kar klicali so:poglej me a nisem taglavni:Hammer3:
aja, pa garaču se opravičujem, ko ga nisem imel cajta povabit na kafe.
Sem prebral na drugem forumu, da tako lahko prišparaš in si kupiš potem amija:BigThumbs:
šalo v kot, sem imel delovni vikend na primorskem, sem bil električist.

Gox

Kam si pa zginu pol? A si se garača ustrašu, ko te je spodil preko trojan nazaj :)

Te ni bilo več za najdet, sem klical...pa pravi ena tajnica da zveze ne more vzpostavit.

Gox

Nedelja ...zadnji dan...odpiranje ob 10h ... Zlomjo že na "delu" ... Laganinija še ni tako zgodaj...

Spet sem nekaj novega vidu, pa tudi za kupit se še vedno kaj najde :) Danes ta majhen TA :)

antasi

Citat od: Gox;226920Kam si pa zginu pol? A si se garača ustrašu, ko te je spodil preko trojan nazaj :)

Te ni bilo več za najdet, sem klical...pa pravi ena tajnica da zveze ne more vzpostavit.

So me klicali in sem moral it delat:argue1:
Tisti oranžen spak na sliki je tud zanimiv. Un X19 pred njim se je obnovil še z mojo pomočjo. Dele sem dal  hrvatu zastonj no zdaj ga pa prodaja za 10jurjev:breaking_pc:

amipick

Lep dogodek in razstava pa bolšjak,pa družba pa....
Tudi nedelja aktivna,Laganini za stike z javnostjo,zvečer se še kar dogaja...ljudem ni za it domov.
Kar se hroščarjev tiče je pa tako,da se lahko zahvalimo Buggyju da smo sploh bili tam z avti,ker se je on vse menil v našem imenu,kasneje smo z organizatorjem osebno potrdili udeležbo.Z hroščarji se poznamo že vrsto let in smo prijatelji,tudi drug drugega srečanja obiskujemo.Pač oni imajo bolj "atraktivno" sceno ,mi smo pa bolj umirjene narave...
So prav fajn ljudje!
Uspeli smo tudi govorit z organizatorjem,pohvalil je naš štant in vozila.Tisti mercedes zraven naših avtov je njegov.Upa,da se jim pridružimo tudi naslednje leto.:emot112:
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

amipick

Aja,pa od sobote dalje je en SOLEX več v kopru...
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

antasi

Saj se samo hecam z nemci...
V bistvu imajo odlične avtomobile, marsikdaj boljše kot naši citroeni.
Že če samo pogledam doma pri meni je brat 10let imel hrošča, jaz pa dyano in nikoli ni v 10 letih padel na TP.
Jaz sem pa vsako leto šraufal al bremze al premnike al volan al rjo...
Je pa res, da je po 10tih letih hrošč zgorel doma v garaži moja lady pa ne..
Pa še potem so hrošča predelali v rat look...,res skoraj neuničljiv avto.