C5 tourer, 1.6hdi chip tuning

Začel/a mart, September 05, 2016, 03:30:18 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

TICKO

Citat od: Romzi;223734drži v piko[/QU

evo mi je vspelo naložit slike, kolikor sem gledal je isti ecu.  tko da bi pomoje moglo ratat....

Romzi

Ja ECU je enak kot kaže. V resnici gre pa za verzijo software-a. Recimo, odvisno je ali ima avto DPF oz. FAP (verjetno ga nima), kako je izveden EGR (lahko ima samo EGR, lahko ima pe še eno loputo na vhodu) .... V bistvu se to vidi, ko priklopiš vmesnik in narediš download programa, tam ti potem piše ti. revizijo. Èe je enaka, potem ti  remap od Xsare paše na C5.

TICKO

kdo bi mi lahko pogledal kakšen program je na ecu. avtoelektrikar, kdo drug...??? mogoče vi?

zlomjo

Èe pridem na boljšaka, ti lahko tam probam prebrati. Na Berlingo II in golfu IV mi je uspelo z Gallettotom, ki se je potem pokvaril. Potem sem kupil MPPS in na c3čku II  mi ni ratalo. Baje da je EDC17 bolj zahteven.

Romzi

Z mpps se da komot prebrat. Saj tega imam tudi sam.
@ticko, malo napiši, kje se kaj giblješ, se samo po Ivančni potikaš ali prideš tudi kaj bližje Ljubljani?

TICKO

Citat od: Romzi;223764Z mpps se da komot prebrat. Saj tega imam tudi sam.
@ticko, malo napiši, kje se kaj giblješ, se samo po Ivančni potikaš ali prideš tudi kaj bližje Ljubljani?

lahko pridem tudi v lj. a delate tam? drugače pa pridem v brezje pri dobrovi.

Romzi

Se bova zmenila. Tale teden nimam cajta, potem bi pa šlo, ok?

TICKO

Citat od: Romzi;223773Se bova zmenila. Tale teden nimam cajta, potem bi pa šlo, ok?

poglejte: privatno sporočilo.

cybermatrix

Ce bi koga kdaj zanimalo si lahko pogleda tudi m-chip.eu (mcchip-dkr). Imam zastopnistvo za dva branda in v glavnem vso sodobno oopremo za vse ecu verzije in tuning. Za forumase lahko tudi po malo bolj posebni ceni... v aktualnem Avto Fokusu lahko preberete tudi o enem izmed lanskih projektov.... I

Romzi

Citat od: TICKO;223775poglejte: privatno sporočilo.
Nič nisem dobil.