FRIEND'S DYANE 6

Začel/a garac, Avgust 28, 2016, 06:26:49 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Ko tole berem, bi rekel, da rabite isti sistem registracij, kot ih ima BiH...toliko nestrpnosti...

vinotoc

Veš Gule, pri nas v SLO bo v petek polna luna! In vsi psihiatri smo prišli na plano. Èe bi imel kaj slik bi ti jih poslal. Veš nihče več ne slika oz ne upa objavljati. Èlovekove pravice, saj veš, če si na sliki kot prasec... Rad vas imam!
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

Tiki

Citat od: gule;223478Ko tole berem, bi rekel, da rabite isti sistem registracij, kot ih ima BiH...toliko nestrpnosti...

Ma niti ne, ker tako ali tako večina obrži tablice ki so že na avtu, oz. ob registraciji vzame tiste ki so mu všeč... Tako da krajevne oznake ne pomenijo nič več...

Pa upam da Ljubljančani niste užaljeni zradi izjave o "zapečenih", samo je čista resnica da pri nas skoraj vsi pripadniki "etničnih manjšin" vozijo LJ center tablice... Zakaj je temu tako pa nevem :)

Aja, lepa Dijana! :)
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

Zeko124

Citat od: Tiki;223486Ma niti ne

Tiki ti ne opaziš, ker imajo Dolenjčke vsi radi :BigThumbs:.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

rsm23

Citat od: Tiki;223486samo je čista resnica da pri nas skoraj vsi pripadniki "etničnih manjšin" vozijo LJ center tablice... Zakaj je temu tako pa nevem :)
Razen sljadoljedarji majo KP tabljic :)

Tiki

Ma pri nas niti ne, imajo kar NM... Pa Berlingoti (vse serije) so jim precej všeč...
Može da vozi i brašno i familija... =)
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

sušo

So se pojavile duple LJ (predvsem center) tablice.
Namreč zgleda tkole:  LJ tri cifre LJ.   Noro. Dvojni lublančani. Mogoče samo dvojna merila?
He he

Čojko

Citat od: sušo;223653So se pojavile duple LJ (predvsem center) tablice.
Namreč zgleda tkole:  LJ tri cifre LJ.   Noro. Dvojni lublančani. Mogoče samo dvojna merila?
He he

Jaz bi prej rekel področje Ljubljana, grb Ljubljana mesto, in nato še LJ, ki pomeni LJ center. V glavnem tablice za orto krastačarje :Hammer3:

Al smo spet nasmetili in bo za selitev v Blodnje

andraž

Ti bom jaz dal orto krastačarje

gule

Saj pravim, da rabite tablice brez označevanja mest.

rsm23

Ima kolega to famozno LJ xxx-LJ pa ni iz centra :D
Par let nazaj je bila pa zunaj tudi druga varianta: LJ JL-xxx...ta je pa bila za wannabe ljubljančane...ena taka je na eni podrtiji od C6 :Hammer3: :argue1:

Čojko

Daj no Gule. Mi se hecamo s takih neumnosti, vi pa zgleda namesto tega roštiljate.:BigThumbs:

zlomjo

Pa kaj nebi tudi mi raje posnemali Guleta i njegovo veselo društvo?

sušo

@gule Ne pomagajo tud tablice brez označevanja mest. Točno se ve od kod si po vožnji, parkiranju in ostalih sestavnih členih udejstvovanja v prometu... Lohk bi se brez tablic vsi vozili pa bi se vedelo iz kterga konca naše kure si.
Tle ni pomoči. Ne nam, ne njim.

gule

čojko zlomjo, ja prav imata, sem glih včeraj en saæ izorganiziral...se tudi Citroena vidita na sliki...vse kot je treba biti...he-he